The Outfit

Blev hemmakväll igår istället. Nu vankas det jobb! GOTT NYTT ÅR om jag inte hinner skriva mer idag!

image383
Tee - Vintage 55
Kjol - säkert 4 år gammal, från H&M
Boots - Wedins
Smycken från varstans

Bio

Nu är det antagligen biodags. Är sådär sugen, kommer förmodligen att somna efter 5 minuter, så trött och seg är jag. Normalt är jag inte alls en trött människa, men de här senaste dagarna...
Kommer att jobba de närmsta fyra dagarna ( jajamen, både nyårsafton och nyårsdagen, lyckost mig) så det är bara att bita ihop! Är ledig först på fredag och det ska bli skönt! Får hitta på något kul då!
Ute är det kallt, men pälsen är på (fusk), för dem som undrar!
Vilket osammanhängande inlägg, ett säkert bevis på min trötthet, jisses!

image382

The Outfit

Alltid denna brådska. Rusa rusa. Känner mig inte alltför kry idag dessvärre, får se hur det blir framåt dagen. Ha det bra!
image381
Tee - H&M
Kofta (ny) - The stray boys
Sjal - Åhlens
Stövlar - Din sko

Man kan aldrig få för många

Dessa billiga fotvärmare är i skrivande stund på väg hem till mig, yey=) Från skopunkten, 99 riksdaler! Kommer att passa till det mesta; söta klänningar,oversized teeklänningar, jeansshorts, långa koftor och nylonstrumpor, you name it!

image380

The Outfit

Hejhej, hann inte lägga in outfiten innan jobbet imorse, har väl inte varit världens piggaste idag, det vore ju synd att säga=) Jaja, detta hade jag på mig i alla fall, dock fick skorna bytas ut mot mina wedinsboots på grund av vädret! Later!
image379
Tee - ?
Satinjacka - Gammal från Lindex
Jeans - Monki
Skor - Zara

Underbara

Dessa gudomligt snygga pjäser, signerade Dries van Noten, är nedsatta brownsfashion. Ohh vill ha! Tomten, är du säker på att du inte har tappat ett paket på vägen, ämnat till mig? I så fall vet du var jag bor=)
Jag vill ju inte ljuga och påstå att de är nästintill gratis, men
de är i alla fall billigare än vad de var. Sänkta från 260 till160 pund! Skynda fynda..ehuum..eller nåt liknande=)

image378

The Outfit

Efter många om och men så blev det en liten shoppingtripp. Ett plagg kom jag hem med, resten av tiden spenderades med att hjälpa lillebror bestämma vilken kostym han skulle köpa till nyårsafton.
Mitt nya garderobstillskott är en off-white, lång, stickad kofta från "The stray boys". Mycket nöjd med köpet är jag då den inte kostade mig något=) Presentkorten ni vet=) Skulle även köpa en billig body från Gina tricot, men slut var den och snopen fick jag gå därifrån=(
Imorgon är det jobb så ikväll blir det bara till att slappa framför datorn och teven! Later!
P.s. Invigde mina nya skor idag, himla fina och sköna, men det var definitivt fel dag att inviga dem på då det har spöregnat hela långa dagen...

image377
Tröja - H&M
Halsduk - Vingåkers factory outlet
Skinnjacka - Zara
Skor - Zara

Mellandagsshopping

Lite shopping blev det allt idag, dock var inte rean något att hoppa upp i taket för dessvärre=(
Detta nedan inköptes: Monki gråsvarta stentvättade (lite 80-tal) jeans, ej rea, "Indianinspirerade" fransstövlar från Zaras ungdomsavdelning, rea, Rosa kjol från H&M rea, dock något för stor, vet inte riktigt hur jag kommer att göra med den, Leopardpricklig scarf från Åhlens, ej rea. Tillägas bör att jag köpte ytterliggare en sak, kommer att testas ikväll eller imorgon, är jag nöjd så kanske jag visar upp=)
Imorgon blir det ytteliggare några få butiksbesök, då ska förhoppningsvis presentkorten (julklappar) förbrukas! Bäst att passa på för från och med lördag är det jobb som gäller igen!

image373

image374

image375

image376

The Outfit

Uppe i ottan idag. Strax bär det av till Göteborg för lite mellandagsshopping=) Återkommer med de planerade fynden ikväll. So long!


image371
Herrskjorta - Solid
Jeans - H&M
Skor - Skopunkten
Halsduk - Åhlens
Skinnjacka - Zara

The Outfit

Ska springa till jobbet snart. Är dessvärre inte helt nykter ännu, men men=( Har sovit i ca.4 timmar, så det säger väl allt. Ha en bra onsdag!

image370
Tee  (ny, julklapp) - Vintage
Shorts - Gamla avklippta jeans
Gummistövlar - Viking

The Outfit

Enkelt idag, får se om jag byter om till något tjusigare innan utgång ikväll! Ha en bra kväll. Later!

image366  image369

image368
Rubbet från H&M, Skorna från Nilson, Smyckeblandning!

Regnfint

Hade det inte varit för att det är juldag idag så hade jag verkligen velat se ut så här. Helt underbart! Istället kommer jag att  inspireras av en annan omtalad outfit fröker Olsen bar en gång i tiden.
Snart bär det av till en liten träff med pojkvännens familj och deras vänner för mat och en liten julklappsutdelning. Därefter blir det förparty här hemma för att tätt efter följas av utgång! Later!

image365

The Outfit, Julafton

Nu bär det av till pojkvännens föräldrar för god mat och paketöppning, de är kvällsfirare där nämligen=)


image360 image361
Linne - H&M
Kjol - Second hand (långkjol egentligen,sytt om själv)
Kuvertväska - Second hand
Lackskor - Skopunkten
Diverse smycken

Jul jul, strålande jul

GOD JUL önskar jag er. Hoppas ni får en underbar dag, men mys, trevligheter och fina julklappar!

Återkommer senare idag med julaftonens outfit=)

The Outfit,försök 2

Jag blir genuint trött på det här bilduppladdningsproblemet. Inte ens med mozilla firefox fungerar det. Får se om det fungerar nu då.



image355 image357
Tee - H&M
Kjol - H&M
Skor - Din sko
Diverse smycken

The Outfit

Sista dagen på jobber innan julledigheten. Skönt att det är julafton imorgon, är ledig rätt mycket nästa vecka. Vi hade en deal på jobbet att lite finkläder skulle åka på, dagen till ära, och så fick det bli. Hade nästan ingenting med mig (garderoben kommer ikväll tilsammans med karln min) så jag fck improvisera lite=) Ha en bra söndag. Later!

SÅ FRUKTANSVÄRT IRRITERANDE, GÅR INTE ATT LADDA UPP BILDERNA IDAG HELLER, BÄTTRE LYCKA IKVÄLL KANSKE! MÅSTE RUSA!

Rutigt och nytt

Köpte denna, herrskjorta, idag på jobbet. Herrskjorta nr. 2 i min garderob. Supermjuk och skön är den, lite flanellaktig, men 100% bomull. Kommer att ha den till leggings, mina jeansshorts och lite småtrashiga jeans och superheels. Den är liiite för kort för att bara ha till strumpbyxor, synd! Mmm längtar tills dess invigning=) Natti natt!

image354

The Outfit

Nysskommen från jobbet. Ska se om det går att ladda upp bilderna nu.



image353
Tee - H&M
Paljettkjol (egentligen topp) - Gina Tricot
Kavaj - Second hand
Boots - Wedins
Diverse smycken

The Outfit

Jobbet som gäller idag. Mår dessvärre inte alltför bra, var uppe och kräktes inatt, men det är i alla fall ok nu. Ger det ett försök i alla fall. Skriver ikväll. Ha en bra lördag!
 SORRY, DET GÅR INTE ATT LADDA UPP BILDER, HINNER INTE FIXA DET NU, VISAR OUTFITEN NÄR JAG KOMMER HEM IKVÄLL=(

The Outfit

Bråttom bråttom till jobbet nu. Blir jobb hela helgen, men det ska väl gå bra. Och sen så är det JUL! Ha en bra fredag=)



image347
Stortröja - Monki
Kjol (under) - H&M
Mönstrade strumpbyxor - H&M
Halsduk - H&M trend
Boots - Wedins
Jacka - Zara
Diverse smycken

The Outfit

Idag är jag ledig. Fantasilös också, därav outfiten. Nu ska jag åka några mil norrut för att införskaffa den sista julklappen bl.a. Därefter ska jag åka tillbaka, hämta upp mamma från jobbet för att senare bege oss några mil söderut, närmare bestämt Uddevalla, för ytterliggare inköp  och ärenden. Ikväll måste även en del pappersarbete uträttas. Sa jag ledig? Yeah right! Later!

image340 image341
image343

Lång tee - Åhlens
Kofta - H&M
Skor - Din sko
Jacka - Vila
Bälte - Second hand
Diverse smycken

Ohhh

Såhär vill jag vara klädd! Typ alltid.

image339


The Outfit

Back to work. Känner mig inte febrig längre, men däremot enorm huvudvärk, men det går väl över=) Måste äta nåt innan jag springer iväg! Oavsett när jag stiger upp får jag alltid bråttom till slut, även om jag är den punktliga typen. Förstår inte...  Ha en bra lillördag! Later!

image336 image337
Tee - fått av lillebror, krympt i tvätten=)
Jeansväst - Second hand
Jeans - H&M
Hårband - H&M 
Skor - Converse
Kofta - Second hand

Näää, inte jag inte

Back from work. Idag gick malliga jag runt på jobbet och skröt om att jag nästan aldrig är sjuk. Grymt bra immunförsvar hit och dit. Och nu, nu sitter jag här och känner mig febrig....Men jag vet också att ignorerar jag det så försvinner det, nu gäller det bara att sysselsätta sig! Det var bara det! Later!

The Outfit

Då befinner jag mig på bästkusten=) igen. Hann inte skriva igår, blir ofta så när man ska ta igen sig med familjen. Jobbdags nu, måste gå, skriver ikväll! Ha en bra tisdag!
P.s Ser ut som om jag halvsover på bilderna och kan tala om att det gör jag nästan=(

image334 image335
Tröja- H&M herr
Chinos - H&M
Knästrumpor - H&M
Skor - Skopunkten
Jacka - Vila

The Outfit

Ja, det var det dags att åka till föräldrarna och jobbet igen. Är inte fullt så sugen på att åka tåg i flera timmar, men måste göras. Någo annat som jag måste göra är att tvätta, håller på med det för fullt nu, verkligen i sista minuten! Apropa ingenting så är jag så jäkla blek nu! Hade jag varit modig, eller nja snarare lite dum, så hade jag solat solarium för fullt nu, men som sagt är jag varken modig eller dum=)
Brun utan sol får det kanske bli till helgen!
Skriver ikväll när jag installerat mig, ha en bra måndag! Later!

image331

image332

image333
Linne - Lager 157
Kavaj - Second hand
Leggings - Gina tricot
Knästrumpor - Gamla, vet ej
Sjal - H&M
Skor - Din Sko

Pjäser

Dessa snyggingar finns är nu på rea på ASOS. Jag tänker dock ha is i magen och vänta till mellandagarna eller efter nyår. Förmodar att priset kommer att åke ner rejält då. Hoppas hoppas. Visst är de fina, fast ordet eller snarare orden jag skulle vilja använda för att beskriva de är fulsnygga! Finns i dessa två färger och jag VILL HA de gråa! Me gusta, me gusta mucho=)

Shellys Patent And Suede Zip Front Shoe Shellys Patent And Suede Zip Front Shoe
Bild: asos.com

Ingen outfit

Eller ja, jag går ju inte runt naken, men i mjukiskläder. Småstressig dag idag. Åker hem till förädrarna på väskusten imorgon och allt det sista ska fixas innan dess. Kommer antagligen att vara där i en 3 veckor, blir även en hel del jobb naturligtvis, med början redan på tisdag!
Blir en hel del att släpa med till tåget imorgon med andra ord. Tur är väl att min karl kommer nästa helg och tar med sig resten av min garderob..typ=) Ibland blir jag bara så trött på allt släpande, har hållit på så här i drygt 4 år. Ork! Men men, det finns ju värre saker än det, desvärre må jag säga!
Tillbaka till komprimerandet och packandet och just det, matlagningen! Later! 

The Outfit

Hej å hopp, sista julklapparna väntar på att inhandlas. 2 kvar! Den ena kommer att inhandlas idag och den sista måste jag vänta med till på torsdag, för först då kan jag få tillgång till den=) Just nu väntar jag på att kalrn min ska bli presentabel, han var nämligen på julbord med jobbet igår.
Efter stan är det garderobsrensning för hela slanten som gäller! Later!

image329  image330

Tröja - H&M herr
Lacktights - Cubus
Knästrumpor - H&M
Mössa - Indiska
Boots - Wedins 

The Outfit

Idag måste de sista julklapparna inhandlas. Därför har jag lite bråttom nu. Mitt nya armband One of  a Kind, från Kyssjohanna kom nyss. Så himla fint så! Ha en bra fredag så länge! Later!
P.s Förstår inte varför jag nästan alltid får röda ögon, alla inställningar är rätt, men det blir inte jag=( Vad gör jag för fel??

image327  image328
Kofta/tunika - H&M trend
Strumpbyxor - ?
Halsduk - H&M
Lackstövletter - Skopunkten
Skinnjacka - Zara
Skinnhanskar - Wedins
Diverse smycken
Och så lite hopp och tro på att jag inte fryser ihjäl i ovanstående

The Outfit

Ska till stan för lunch och sen vidare till universitetet för en minnesstund för professorn som blev knivhuggen häromdagen och avled imorse. Så fruktansvärt och meningslöst!!
image325  image326
Skjorta - H&M herr
Strumpbyxor (nya) - "tantbutik"
Skor (nya) - Din Sko
Jacka till det! 

Snälla farmor

Som bekant var jag ju hos mina farföräldrar idag. Alltid lika trevligt! Farmor hade varit och handlat på skopunkten, 2 för 3 och se vad jag fick. Bra smak farmor har, ha? Tack snälla farmor, som för övrigt alltid är lika snäll=) Var en sväng i Västerås också, hittade det jag sökte. Ett par skor (till) och en sjal. Sjalen ses nedan, men skorna går att skåda imorgon, orkar ej fota nu. En skjorta och strumpbyxor fick även dem slå följe med mig hem! Så jag kom alltså hem med 2 par skor idag. Herregud, junkie!
Hann inte gå på indiskakvällen, men lika bra det, FÅR INTE SHOPPA MER!
Nu, top model final! Later!

image323

image324
Sjalen är ett riktgt kap, tänker ha den med, när det blir lite varmare då, vit tee, herrinspirerad kavaj och snyggt slitna jeans. Mmmm, ser det framför mig! Ca. 70 kronor och den är din, från H&M!

The Outfit

Tidig morgon idag, ska åka till farföräldrarna strax. Och traditionsenligt blir det väl en runda i Västerås stad. Ska kika efter ett par skor från Din sko och en halsduk/sjal från H&M som jag spanat in och som jag vet NU att jag verkligen vill ha. Hopas hoppas den finns kvar!
Spana in mitt hår, jag ser ut som ett troll. Det har blivit helt tovigt, går inte att borsta ut. Inte för att jag skulle försöka heller, hatar att borsta håret, lite fobi mot det=). Får lösas med hårtvätt och balsam morgon. Ikväll är det indiskakvällen som gäller, så länge jag kommer tillbaka i tid. Ha en bra onsdag!


image322
Klänning (under) - H&M
Linne - Monki
Kofta - H&M
Boots - Wedins
Diverse smycken
Vilaparkasen och en tjock halsduk åker även på=)

Kaos

Ja, jag låter bilderna tala för sjäva!


Keeper?

Denna inhandlades förra veckan, men jag är inte helt 100 på den. Mest för att jag stör mig på prickarna som är överallt på tyllet., annars är den ju söt=) Nu är den stora frågan: too keep or not to keep?

image314  image315

The Outfit

Ska till stan och träffa en vän som åker iväg på onsdag och är borta en HEL månad. Snyft=( Men kul för henne=) Det verkar som om cerisejackan blir invigd idag..... Later!

image312
image313
Linne - Monki
Kort tee - Monki
Jeans - H&M
Knästrumpor - H&M
Skor - Skopunkten
Halsduk - Åhlens
Jacka - Zara
Diverse smycken

Tjock berlock

Satt och pysslade lite igår och här är resultatet på hur mitt nya, tjocka, buddhabeströdda berlockarmband ser ut!

image311

Musse Pigg

Jag är enormt sugen på en MUSSE PIGG TEE. Helst vill jag ha den lite små trashig, en som ser utsliten och välanvänd ut! Frågan är var man kan hitta en sån? Vet att det ska finnas en på Urban Outfitters, men UO finns inte här=( Man kanske skulle låta trycka upp en, men då blir den ju inte som jag vill ha den, utsliten alltså=( Vill ha den riktiga trashfash stilen på den! (Mitt nya favorituttryck förresten, trashfash). Ska nog ta patent på det, hahahaha=)

image310 
Bilden visar ett uppslag från COVER!

Less is more!..eller?

Som sagt så höll jag på och experimentade med mitt ceriserosa läppstift som ihandlades för ett tag sen, men då jag är en riktig läpstiftsmes så ha det inte blivit använt ännu (inte offentligt i alla fall). Utgick från läppstiftet och la succesivt på mer och mer smink för att se var gränsen bör gå och hut sminkad man "bör" vara i övrigt när man använer äppstiftet. Det kanske låter hur löjligt som helst, men läppstiftsanvändandet är en hel ny företeelse för mig. Började helt osminkad (förutom färgad dagcreme), sen med rouge, därefter med mascara och slutligen även med kajal. Vilket är bäst egentligen??

image305Bara läppstift

image306Läppstift+Rouge

image307Läppstift+Rouge+Mascara

image308 Läppstift+Rouge+Mascara+Kajalimage309 Läppstift+Rouge+Mascara+Kajal

H&M fynd!

Nedsatt, snygg  jacka finnes på H&M och blir din för 298:-!


The Outfit

Lite märklig outfit idag. Beror på att det är en stanna inne hela dan outfit. Gummistövlarnar är på för jag måste rusa en sväng till matbutiken bara.
Konstig och småstressig dag bara, har svarat i telefon och på mail hela dan känns det som. Ikväll kommer en kompis hit, så det blir en tjejkväll med god mat och film. Under telefonsvarandena och mailandet har jag hunnnit experimentera med mitt knallrosa läppstift. Tycker nog inte att jag passar i det, men man kanske "växer in i det" =). Kankse visar bilderna ikväll eller imorgon, om jag vågar vill säga.... Later!

image304
Tee - Velour
Jeansshorts - Aklippta gamla jeans
Strumpbyxor - Åhlens
Halsduk - H&M trend
Gummistövlar - Viking

Tufft jobb

Resten av dagen ska ägnas åt se nedan, blandat med lite bloggning och tv-tittande. Kanske tar mig en titt på idolfinalen, har inte följt det alls dock, men alltid kul att se vem som vnner! Va jobbigt jag har det va=)


The Outfit

God dag! Ruggigt väder idag, men det är lgnt, gummistövlarna är på=) Måste åka och köpa en trådlös mus till min nya dator, orkar inte med den här! Ska passa på innan min karl åker hem mot västkusten=)
Testade att ha ett hårband på mig förut, vet inte riktigt vad jag tycker...Hade nog varit finare om jag hade haft längre hår=(
Apropå hår så måste jag göra något åt mitt. Ser fruktansvärt ut, men jag är helt fantasilös vad det gäller hår dessvärre. Funderar dock på om jag ska bli riktigt ljus, men jag vet inte. Det skulle innebära ännu mer utväxtskötsel då jag är en äkta brunett i grunden=) Vi får la se! Later!


image300
Tee - H&M
Kofta - H&M (ny)
Mönstade strumpbyxor - Lindex
Mössa - Indiska
Väska - Second hand
Gummistövlar - Viking
P.s såg att de här vikingstövlarna kostar 600 kronor på Nilson! Vi säljer de för 349:- (fåtal svarta kvar dock, men rätt många bruna). Lustigt!

Pyssel

Just nu är jag helt slut! Däremot väger allt det gjorda upp. Allt är rent och fräscht, nystädat och nytvättat! Underbart! Det innebär även att jag har hela helgen fri=) Hann en snabbis till stan och fynda lite. Älskade myrorna... Några av sakerna finner ni nedan, men även lite H&M kläder inhandlades för presentkort som jag hade fått i födelsedagspresent=)
Tänkte att jag skulle göra lite egna armband och inhandlade därför lite material till detta (mockabanden har jag haft sen tidigare). I helgen ska det alltså pysslas! Måste även fixa i garderoben, som det är nu går det inte att få in ett endaste plagg till. Rensa rensa! Later!

image293
Framtida armband, från Panduro.

image294
Second hand väska, från Myrorna
Går inte att ladda upp fler bilder, vet ej vad problemet är. Ska försöka åtgärda det nu, så kanske det dyker upp några fler senare ikväll!

The Outfit

Den förbättrade bloggningen får nog vänta tills ikväll. Håller på för fullt här hemma och fixar med det ena och det andra.  På 2 timmar har jag hunnit med tvättstugan, dusch, sminkning, en snabb runda till ikea (och då menar jag SNABB) tillbaka hem, hänga upp tvätten, äta frukost. Det ni!! Nu sätter vi ihop lite ikeagrejer, eller jag bloggar ju... Sen måste jag möta upp en kompispå stan och efter det hem och städa! Pust.
Jag blir själv hemma hela helgen, ska ha "en lite pyssla om mig själv helg" och självklart, blogga massor. Vi hörs ikväll då!
image290
Nyanser av grått idag..
Tee - H&M
Kofta - Mango (Belgrad)
Jeans - Sass & Bide
Skor - H&M

Lycka

Är helt överlycklig just nu, har just varit och köpt en router till min nya dator. Så nu ligger jag i sängen och skriver. Vardagsmat för vissa, visserligen, men premiär för mig. Känner mig extremt tillfreds=) Från och med imorgon (förhoppningsvis) blir det mer bloggning än det har varit de senaste veckorna! Nu är det däremot filmen Heartbreak Kid som gäller, med svenska Malin Åkerman (heter hon så?) Min sjukling till karl ropar på mig för femtioelfte gången så jag får väl förflytta mig! Later!

The Outfit

Nu får jag finbesök av kompis med bebis, charmigare bebbe får man leta efter=)
Är helt kär i min nya jeansshortsdress från H&M trend. Var tveksam till den innan jag provade den, men ändrade mig ganska snabbt sen!
Senare idag måste jag åka och storhandla, själv! Har nämligen en "sjukling" till karl här hemma. Ni vet ju säkerligen hur det är....=) Lovar mer bloggning ikväll! Later!

image289
Shortsdress - H&M trend
Flätat långt band - Indiska
Strumpbyxor - ?
Skor - Nilson

CERISE

Denna införskaffades igår på Zara i Gbg. Vet inte riktigt vad som flög i mig, men i en svag stund kände jag mig trött på allt svart och grått. Det jag köpte var långt ifrån svart och grått. Det var cerist. En jacka. En cerise jacka. Den är urfin egentligen, men jag har NOG tagit mitt förnuft till fånga och insett att jag inte ska behålla den. Känner att det inte är en jacka som kommer att bli utsliten av daglig användning, om man säger så=) Men den var på REA och fin är den. Men är den tillräckligt fin? Dagens stora fråga?!

The Outfit

Blev liiite shopping i Gbg igår, inte alltför mycket dock. Var inte, hörå häpna, på något större shoppinghumör(tröjan nedan inhandlades bl.a. Tillbaka i Örebro, har hållit på och tvättat och donat hela morgonen. Zara har ju invigts på orten, i min frånvaro. Dags att spana in den idag=) En CERISEROSA jacka inköptes på Zara i Göteborg, men kommer högst sannolikt att lämnas tillbaka, användningsområdet är ju så att säga inte alltför stort=( Har tagit bild på den dock, visar upp den senare idag! Nu stan! Later!

image279
Stortöja (ny) - Monki
Mönstrade strumpbyxor - H&M
Skor - Skopunkten
Halsduk - H&M trend
Jackan från Vila blir det till.

The Outfit

Japp, då var det dags. Alltid tråkigt att lämna föräldrahemmet=( Ska strax åka till Göteborg och ikväll vidare till Örebro. Ska bli mysigt att träffa gamla vänner i Gbg (de flesta av mina bor där nu) och också komma till sitt eget i Örebro. Ska ju hit igen om ett par veckor och jobba december ut. Jippie! Dock bra för en shopoholic som mig=)
Idag är det sköna kläder som gäller, av naturliga skäl=) Ha en superb måndag!
image274
image275
Stortröja (under) - H&M
Tröja - H&M
Leggings - Gina tricot
Knästrumpor (syns ej, men de är roströdbruna) - H&M
Halsduk - H&M trend
Boots - Wedins
Jacka - Vila
Diverse smycken

The Outfit

Riktigt söndags outfit idag, lite lös och ledig. Vet inte riktigt vad som står på schemat idag, men nåt ska vi i alla fall hitta på=) Imorgon åker jag tillbaka till Örebro, via Göteborg dock, vänner ska träffas och affärer besökas! Later!


image273
Tee - Vintage 55
Kofta - Cheap monday
Jeans - Acne hex
Skor - Skopunkten
Och nya jackan från Vila.

The Outfit

Idag är det sista dagen jag jobbar för den här gången i alla fall. Jag ska hit igen om ett par veckor och jobba under jul och nyår.
Gillar min nya jacka helt underbart mycket! Den kommer i alla fall från Vila, för den som undrar. Går inte att se riktigt hur den ser ut, ska försöka fota den ute någon dag, idag är det dock nästan mörkare ute än inne=( Tyckte även att det var dags för katten att se dagsljuset igen, har ju inte blivit använd så mycket, synd tycker jag! Ha en trevlig lördag!

image270
Tee - Velour
Jeans - H&M
Linne (under) - H&M
Skor - Skopunkten
Jacka (ny) - Vila
Orangea tjocka halsduken åker även på!

RSS 2.0