Säljes, Cheap monday duffel!

Måste nu, som sagt, sälja den fina duffeln på grund av att den är för liten=( Den kommer från Cheap monday och är en M, men snarare en S över rumpan (nertill). Om ni är intresserade, maila mig på [email protected] och bjud ett rimligt pris, så ska vi nog allt kunna komma överens.

image264
image266

Bra och mindre bra köp

Äntligen lite tid över för att visa de senaste inköpen. Både bra och dåliga måste jag säga... Då jag har förstått att Cheap monday duffeln är för liten över rumpan på mig, har jag beslutat mig för att sälja den. Har hunnit använda den i 2 dagar och ungefär 1 timma sammanlagt=) Den är i storlek M och passar mig jättebra upptill, men är alldeles för tajt över rumpan och höfterna, vilket innebär att den skulle passa något med rakare figur alldeles utmärkt. Jag visar den i ett separat inlägg om en liten stund! Om någon är intresserad, så kan ni maila mig på [email protected] och bjuda ett rimligt pris=)
Ja, åter till det väsentliga, inköpen=) Det blev många sköna, mjuka och mysiga plagg!

Bild 1: Cheap monday, lång tee/klänning
Bild 2: Cheap monday, nästan likadan som den innan, men denna tycker jag har någorlunda bättre passform!
Bild 3: Cheap monday kofta/cardigan! Gillar att den har fickor i sidorna=)
Bild 4: Samma som tidigare, fast mörkgrå
Bild 5: Oversize linne, Monki
Bild 6: kort boxig tee från Cheap monday
Bild 7: Velour oversize tröja, i samma modell som den jag har sen tidigare med katten på)

Ja, det var väl det! Är nyss hemkommen från Strömstad, där de hade nattöppet. Var så ledsen över att min duffel inte passade, men jag lyckades hitta en annan svart jacka som jag känner mig nöjd med=) Går att skåda i morgondagens outfit! Later!

The Outfit

Jobb idag igen och efter det ska vi antagligen till Strömstad, då hela "stan" har nattöppet. Hann inte lägga in mina inköp igår, men har fotat de nu på morgonen så jag lovar att de kommer upp ikväll! Ha en jättebra fredag så länge!

image251
Klänning - Cheap monday
Kofta - Cheap monday
Strumpyxor - Åhlens
Skor - Skopunkten
Nitbälte - H&M barn
Basker - H&M
Sen så blir det jackan från Cheap monday och neverending halsduken från H&M trend!

Försenad The Outfit

God kväll! Kom hem sent igår, det var en bra bit till Gällstad vill jag lova. Höll på att försova mig till jobbet imorse och hann därför inte med något bloggande. Slänger in en dagens outfit nu, syns bara på den att jag hade bråttom=) Blev en hel del shopping igår också, man fick i alla fall rätt mycket för pengarna, tröstar jag mig med idag... Ska fota inköpen snart, så de dyker väl upp här under kvällen skulle jag tro. Håll utkik! Later!
image247
Lång tee - Cheap monday (ny)
Lång cardigan/kofta - Cheap monday (ny)
Ribbade strumpbyxor - ?
Skor - Converse
Till detta hade jag min nya jacka/duffel, även den från Cheap monday!


The Outfit

Återigen bråttom, fast jag är ledig idag. Lillebror fick även han ledigt idag och vill att vi ska åka till utförsäljningarna i Gällstad. Och jag är ju inte den som är den..=) Har svårt att tro att jag kommer hem tomhänt , så håll utkik efter fynd ikväll=) Inviger det tajta Zarafodralet som införskaffades för över en månad sen, otroligt skönt material!
Hade ett helt fotosession med mig själv förut, därav de onödigt många outfitbilderna. Spana in bootylicious nedan, J. Lo, släng dig i väggen, hahahahaha!
.

image246
Klänning - Zara
Skipants - Cubus
Skor - H&M
Nitbälte - H&M barn
Smycken - Blandat
Skinnjackan och en riktigt tjock halsduk åker även på!

Fodral

Fick upp ögonen för denna snygging hos söta Nickie. Nu funderar jag seriöst på en beställning. En ypperlig bra konkurrent till min dragkedjeklänning från H&M. Är den inte helt underbar så säg?! Går att klä upp/ner lite som man vill tycker jag. Från, hör å häpna, Halens!


The Outfit

Som vanligt nuförtiden så måste jag VERKLIGEN rusa till jobbet. Imorgon är jag dock ledig, vilket innebär mer bloggande=) Haha, kolla in håret, hade precis föntorkat det och så här ser det ut då=) Läckert, haha. Ha en bra tisdag!

image234
Tee - H&M
Kofta - H&M
Mönstrade strumpbyxor - Lindex
Boots - Wedins
Halsduk - från Vingåker

The Outfit

Ett till försök då...Jag är förresten inte så sur som jag ser ut att vara=)


image232
Tee - Åhlens
Kofta - lillebrors
Knästrumpor - H&M
Boots - Wedins
Fuskpäls - Second hand

(Avsaknaden av fotot på) The Outfit

Jobb idag igen. Blir mycket av den varan den här veckan, innan jag om exakt en vecka återvänder till Örebro. Måste  verkligen rusa nu. Internet eller blogg.se vill inte samarbeta just nu, därför kommer dagens outfit ikväll istället! Ha en jättebra början på veckan!

Utomhus

Gårdagens outfitbild togs även utomhus. Tycker utomhusbilderna är alldeles för underskattade. Poängen med inlägget är dock att visa hur fin västkusten är vintertid. Kanske inte syns så bra här. Men det är den! Promise=) 

image227


The Outfit

Är så fruktansvärt trött, har sovit urdåligt, men jag tar väl igen mig under dagen förhoppningsvis=) Nu måste jag rusa till jobbet! Ha en bra dag allihopa!

image226
Skjorta - Polo (second hand)
Lackleggings - Cubus
Rep som skärp - Gammalt, användes flitigt under sommaren=)
Skor - Skopunkten
Mössa - Indiska
På det blir det en av mina second hand inköpta fuskpälsar!

The Outfit

Godmorgon! Premiär på bloggen idag, dels så är det första inlägget från den nya datorn men också är fotona  tagna med min nya kamera=) KUL!
Idag är det jobb som står på schemat, därefter kalas (vi ändrarde i sista stund, från igår till idag).Ha en bra lördag!
image222image223image225
image224
Tröja - H&M herr
Jeansshorts - Gamla avklippta jeans
Strumpbyxor - ?
Skor - Skopunkten
Smyckesblandning

Spontan och pank

Har funderat länge på att införskaffa mig en dator, men alltid skjutit upp det, för jag föredrar ju som bekant annan shopping. Dock idag kände jag bara, nu gör jag det. Tvingade då med lillebror till Torp köpcentrum där vi bekantade oss med några elektroniska snyggingar: Lämnade Torp obeskrivligt lycklig, men likaså pank=( Men sånt fixar sig ju alltid! Min nya vän heter Sony Vaio och jag är fullt övertygad om att vi kommer att trivas i varandras sällskap!


The Outfit

Idag ska jag bara umgås med min älskade familj, men även ha ett litet kalas för resten av släkten senare ikväll. Mysigt! Fruktansvärd bild, men jag bjuder på den=)

image220
Stortröja - Resteröds
Väst- Lécole National
Mönstrade strumpbyxor - H&M
Skor - Skopunkten
Diverse smycken

Presenter

Nu befinner jag mig på västkusten hos min familj, himla mysigt! Dock börjar jag jobba imorgon så då blir det mer nytta än nöje, men det behövs ju det med ibland=) Tydligen har jag varit en snäll dotter och syster för se vad jag fick i födelsedagspresent=) Och även ett bra barnbarn verkar jag vara då jag också fick pengar och dem är ju alltid varmt välkomna=) En ny dator kommer därav att införskaffas snarast! Så räkna med  bättre bilder, främst outfitbilder , för kameran verkar var urbra! Later!

The Outfit

Idag bär det av till västkusten. Ska bli himla skönt att träffa familjen=) Bloggar ikväll nån gång när jag är framme. Ha en bra torsdag. Later!

image216image217
Tee - La Redoute
Skjorta - från Catalogue
Jeans - H&M
Skor - H&M
Halsduk - Vingåker
Skinnjacka - Zara

Mc-boots

Tänkte bara tipsa om ett par mc-boots som jag hittade på junioravdelningen på Wedins. Jag har ju redan ett par andra, så det blev inget köp, men för er som inte har hittat de perfekta ännu, tycker jag ska ta en kik på dessa. Storlekarna går upp till 38 och de går på 349 kronor!  Ännu billigare blir det nu i dagarna då Wedins har 20% rabatt på allt mellan den 20-23 november. Praktiskt taget gratis =)

The Outfit

Till stan för att uträtta lite ärenden. Hoppas bara jag inte kommer hem med köldskador=) Later!

image212image213
Tee - H&M
Kofta - Monki
Laggeing - Gina Tricot
Gummistövlar - Viking
Skinnjacka - Zara
Halsduk - H&M trend
Basker - H&M
Diverse smycken

NYTT

Hade en jättemysig dag igår. Vi åkte till Uppsala, hade aldrig varit i Uppsala, men alltid velat åka (fråga inte varför, för jag vet inte, kanske nåt från nåt tidigare liv haha). Vi myste, åt god mat och som en självklarhet, shoppade. Det var en perfekt, lagom lugn och skön födelsedag, särskilt som den inträffade mitt i veckan. På hemvägen gjorde vi ett litet stopp även i Västerås på en postorder utförsäljning som heter Catalogue. Allt som allt var det detta som fick följa med mig hem.


Kommer från Monki, H&M och Catalogue!

The Födelsedags Outfit

Jaa, så är det. Idag fyller jag år och ska till hemlig ort för mys, god mat och shopping. Inte illa! Ha en trevlig dag allihopa=)

image206image207
Väst - Second hand
Teeklänning - Indiska
Knästrumpor - H&M
Skor - Din sko
Diverse smycken
Halsduk från Åhlens och svart second hand päls tillkommer!

Nytänkande

Intressant utformning på en väska. Från Asos
.

French Connection Bottle Bag

Som hittat

Kom på att jag glömde visa vilka ypperligga fynd till stövlar jag hittade på myrorna häromdagen. Alla under 100 kronor paret. Den stora nackdelen dock var att ingen av dessa kom överens med mina fötter, antingen för stora eller för små. Mina favoriter är de i mitten, var nära att fälla en tår eller två när jag insåg att de inte passade=)  Men skåda bara, är dem inte hur fina som helst...särskilt för det priset. Helt plötsligt blev de ännu finare va??=)

 

The Outfit

Nu bär det av till mina farföräldrar där jag ska firas en dag för tidigt. Ska bli mycket trevligt! Later!

image201image202
Teeklänning - H&M
Strumpbyxor - Lindex
Skor - Nilson
Båda pälsar - Second hand
Anledningen till att båda pälsarna är med är att jag i skrivande stund inte har bestämt mig för vilken det blir!
Vilken tror ni det blev?

The Outfit

Idag har det inte hänt så mycket, varit och lunchat med en vän och så här såg jag ut då=)


Päls - Second hand
Linne - H&M
Tröja - H&M
Boot - Wedins
Bälte - Second hand

Bloggkoll

Nuförtiden prenumererar man inte enbart på tidningar, man kan även prenumerera på bloggar. På BLOGGKOLL kan man lägga till bloggar, kanske min=), ja i princip alla man läser och vill läsa. Man får då ett mail som talar om att man har uppdaterat, så slipper man gå in och kolla titt som tätt. Smidigt och bra. Så för er som vill, gå in på bloggkoll och lägg gärna till mig=) Ha en bra lördag så länge! Later!


Inne eller ute?

Idag är dock en riktig hemmadag, känns nästan som söndag måste jag säga. Hade jag däremot valt att gå ut i den friska kalla luften, hade jag velat vara klädd så här, ja minus solglasögonen då=)

image195     Bild: people.com

Säljes

Mitt "pälsköphysteri" har gått över alla gränser den kunde gå över och på grund av detta ska jag sälja en av de. Denna inhandlades på myrorna för ett par  veckor sedan. Inne i den finns det ingen information om vare sig vad det är för päls eller storlek. Det som dock står är "Kestila turku Finland" och "Södra Päls Norrköping". Snygg passform, med skinn/mock midjeband och detaljer. Storleken skulle kunna vara en 38 tycker jag. Men även nån som är i storleken under eller över skulle kunna ha den beroende på hur man vill att den ska sitta. jag skulle vilja ha lika mycket för den som jag betalade, alltså 400 kr, då jag inte har använt den och myrorna prislappen sitter kvar. Om det skulle visa sig att flera skulle vara intresserade, ja då hör jag av mig så kör vi på nån sorts budgivning eller liknande. Är du intresserad så maila mig på [email protected] . Detta kan du göra fram till måndag den 19/11 kl. 20.00

image192
image193
image194
I verkligheten är den inte lika mörk som på de två första bilderna, skulle snarare säga att den rätta färgen är nästintill som på den sista bilden.

Paljett

Jo men visst, letandet gick väl, väldigt väl. Kom hem med denna lilla sak från H&M, endast 198 pix. Kan inte vänta tills den ska invigas=)
image190image191

The Outfit

Nu ska jag på jakt efter paljetter=)

image189
Tee - H&M
Kofta - Mango
Tvåfärgade knästrumpor - Lindex
Skor - Köpta på nåt varuhus på västkusten
Tjock kofta - Second hand (får agera som jacka idag)
Smycken - salig blandning

Parisdrömmar

Denna tee/tunika från Glitzy föll mig i smaken. Ruinerad blir man inte heller=)


Önskelista

Har kommit på att jag inte har skrivit någon önskelista även då jag fyller år om bara några dagar. Tycker att det är  jobbigt att säga vad man önskar sig. Så jag skriver ner det istället. Sjävklart pratar jag om materiella ting, och inte fred på jorden, hälsan i behåll, kärlek osv. =) Även då detta är skulle varit främst på en annan lista=) Vissa önskningar är kanske lite smått orealistiska, men det är ju just därför de är önskningar!

Pengar är alltid bra, fast tråkigt ibland..
En ny bärbar dator
En kamera
Vagabond skor mer rågummisula
Marc Jacobs parfymen "Daisy"
En BRA skinnplånbok
Kläder, helst presentkort (tycker inte alls att presentkort är tråkiga och fantasilösa som många andra tycker! Man får då exakt det man vill ha och kläder och dyl. slipper hänga/ligga kvar i garderoben!) Hemskt, men sant!
Resa  till New York=)
Mascara Lancome Fatale (upptäckte idag att den börjar sjunga på sista versen)
Osv osv....
MEN som sagt, så önskar jag mest av allt att alla mina nära och kära är friska och lyckliga!


The Outfit

Händer inte så mycket idag, ska ta en promenad till myrorna och sen tillbaka. Därav den bekväma klädseln. Efter är det lite plugg, lite städ och en del The Hills=) Ha en bra torsdag så länge. Later!


image185
Tröja - från Vingåker, av märket Pooh
Jeans - H&M
Mössa - Indiska
Skor - Converse
Parkas - Tiger of Sweden

Tee!

Fick syn på denna fina tee när vi strosade runt på stan idag. Var tvungen och få med mig den hem, och så fick det bli. Jag kommer dock att använda den som en miniklänning...ja, eller nåt sånt=). Kommer, gör den, från Åhlens!

image181

The Outfit

Idag  är det stan som gäller för mig! Detta är den preliminära outfiten för idag, vädret får avgöra om något ska bytas=) Ha en bra onsdag så länge=) Later!


image180
Tee - La Redoute
Skinnkjol - Second hand
Kofta - ? (tror ellos)
Skor - Nilson
Halsband - Glitter
Och sen blir det nån jacka på det!

Hemmadag

Det är vad det får bli idag. En hemmadag. Ska börja plöja igenom alla avsnitt av The Hills, bara mitt sällskap som saknas, men så fort hon anländer ska vi börja med säsong 1, avsnitt 1. Later!

Lite för sent...

Fick min skinnjacka från Josefssons nu i dagarna. Den beställdes i slutet av augusti/början på september så den var väl inte en sekund för tidig. Dock får den nog åka tillbaka imorgon, även om den faktiskt sitter jättebra och är hur mjuk och skön som helst. Har ju nämligen redan köpt en på Zara, som har blivit lite av en favorit=) Så hej då skinnjacka, hejdå.
ZoomaBild: Ellos.se

SÖT

Denna tycker jag är riktigt söt! Från ASOS

Dogeared Gold Dipped Peace NecklaceDogeared Gold Dipped Peace Necklace

The Outfit

This is me today!



image177
Tröja -  H&M L.O.G.G ( ny, rekommenderas starkt, skönt material+98 kronor!)
Väst - L´ecole national
Strumpbyxor - Lindex
Skor - Din Sko
Väska - Köpt i Dubrovnik
Smycken - salig blandning=)
På det blir det den gråa rocken från H&M+orange stickad halsduk!

En gång till

Ja, skinnjackan som jag säljer har inte blivit såld, men jag får fortfarande frågor angående den. Så nu försöker vi igen ENBART  till imorgon (måndag) kväll, efter det lägger jag ut den på tradera, orkar inte masa fram och tillbaka. Ångerrätt, som någon frågade om, kan jag väl gå med på förutsatt att om den lämnas tillbaka så får köparen betala fraktkostnaderna. Då gäller detta endast ett par dagar, för meningen är ju att jag ska sälja den snabbast möjligt. Så, om ni är intresserade så bjud på, och som sagt, senast till imorgon kväll kl.18.00. Ha en bra söndag=)

Skakigt

God morgon gott folk. Vilken kväll igår.... Så här såg jag ut då och idag mår jag som jag förtjänar! Uselt!

                               image171
Linne - H&M
Kjol - egentligen paljettop från Gina Tricot
Jeansväst - gammal, användes flitigt under hela 2005=)
Senare tillkom nya skorna från Nilsson och en päls!

The Outfit

Detta har jag på mig idag, enkelt och bekvämt, blir ju butiksrunda idag igen. Blir alltid så bråttom när jag ska ta outfitbild på helgerna=( Blir dock en outfit till idag då vi ska ut och svira ikväll! Hmm... Funderar liiiite smått på den där paljettkjolen/toppen (jag skulle använda den som kjol) från Gina Tricot...Får se hur det blir med det. Ha en super lördag. Later!

                      image170

Tee - H&M
Kofta - mormors gamla
Jeans - Acne
Bälte - flätat, dubbelvirat från Indiska
Skor - Skopunkten
Vilken jacka det blir vet jag inte i skrivande stund=)

The Outfit

Äntligen hemma! Vädret är fruktansvärt här, snöblandat regn som piskar en i ögonen, blää. Har varit en lång dag på stan, men ingen shopping för mig, jippi=) Har mest agerat smakråd, vilket är kul det med. Pojkvännens syster fyndade ett par jättesnygga höga pjux från Lacoste. Passar henne utmärkt! Kanske visas här nån gång=)
Försökte mig på att ta en outfit bild med mobilkameran i ett provrum, gick väl sådär måste jag tillägga, det ser ut som om jag har brutit benet haha, men ni får stå ut=) Har på mig päls nummer 3=) från second hand, lång stickad tröja och halsduk från H&M, boots från Wedins. Nu, snart, blir det mat och film! Later!

                                  image169

Umgås

Nu bär det av till stan med min pojkväns syster som är hos oss och hälsar på. Hinner inte ta nåt foto på dagens outfit nu, men det kommer lite senare idag. Ha en bra fredag så länge! Later!

Gummistövlar

Jag höll nästan på att glömma. Nedan ser ni vad jag hittade på myrorna idag. Dock blev det inget inköp, de fick stå kvar där=( De är dessvärre VÄLDIGT tajta i skaftet. Tyvärr har jag varken jättesmala ben och vader eller storlek 37. Den som hade det kunde ha skattat sig lycklig idag. Dessa snyggingar var så gott som nya och i princip gratis. Ni kan aldrig ana vad de kostar!?! Gissa?? Ni som har vägarna förbi myrorna i Örebro, missa inte!!
Dåliga bilder, mobilkamera ni vet....
image167  image168

Beroendeframkallande

Måste säga att pälsar, ja fuskpälsar, eller äkta om nån hellre vill, är smått beroendeframkallande. Jag vet inte vad det är som gör att man, läs jag, dras till dem?!? Ännu en gång fick myrorna besök av mig och ännu en gång kom jag ut med en päls, fuskpäls=) Tur att de inte är så dyra kan jag trösta mig med i alla fall! Köpte även en kjol som jag tänkte sy om och ha på lördag när det vankas utgång. Får väl se hur det blir med det. Later!
Skinnjacka, någon?!? =)

The outfit

Nu ska jag ut och intaga lite frisk luft, med eller utan basker=)

                                                 


                    image166

Godbitar

Lite fint vintage från Mint & Vintage!

Wine red double breasted cardigan       Leather bag     Pertti Palmroth black leather boots 

                          Frye biker boots              Black patent boots

Skinnjacka säljes

Äkta skinnjacka, av märket Amisu, säljes pga att jag redan har en. Jackan är tidigare använd under ca. 8 månaders tid, dock ytterst sällan (högst 20 gånger skulle jag tro). Den är i utmärkt skick, förutom att den har två små hål i innerfodret vid axlarna (ett resultat av att jag tog bort två tunna axelvaddar som fanns från början och inte orkade sy ihop hålen igen), tycker inte de stör. Tänkte ha en sorts auktion med ett utropspris på 300 kronor och de som är intresserade kan lämna sitt/sina bud i kommentarsfältet. Auktionen kommer att pågå till fredag kväll, klockan 18.00. Frakt tillkommer! Trevlig budgivning=)

Jackan är i storlek 36, men passar både en 36 och 38 beroende på hur man vill att den ska sitta. Är egentligen ganska nätt i modellen. Den blir ganska så tajt på mig om jag knäpper den och upptill är jag nåt mellan en 36 och 38=)


Har tyvärr ingen bild på mig med den på, men om ni skulle vilja ha det (alltså för att se hur den sitter på) då får ni skriva det så får jag väl agera modell=)

?

Blir ingen dagens outfit idag, har nämligen inte varit utanför husets väggar, men imorgon så=) Förresten, när jag gick igenom jackorna i tidigare inlägg, hittade jag min skinnjacka som jag slutade använda helt tvärt efter jag köpte den nya från Zara. Nu tänkte jag lägga ut den till försäljning. Det är ju synd att den bara hänger där. Lägger upp bilder på den lite senare ikväll så får vi se om någon är intresserad! Later!

Fin kappa

La redoute har en kappa som jag inte skulle säga nej till. Finns i svart och fiskbenmönstard/grå. Men, behöver jag en kappa: NEJ. Vill jag ha en: JA. Men det blir dessvärre inget köp. Men någon annan kanske vill...och kan??

                                                          ZoomaBild: La Redoute

Favoriter i Garderoben

Föremål för min första favorisering är mina JACKOR. Jag kan långt ifrån ta med alla dock, så därför tar jag endast med de som används mest och ja..som har blivit lite av mina favoriter.

De längre modellerna:


1. Svart duffel från MQ
2. Rock från H&M
3. Parkas med avtagbart foder (väldigt praktiskt) från Tiger of Sweden

De kortare modellerna


1. Röd "mc jacka" från Tiger of Sweden
2. Skinnjacka från Zara
3. Svart cape från Bik bok
4. Kort fuskpäls från Only
5. Senapsgul fån H&M

De för riktigt kalla vinterdagar


1. Inte lika orange i verkligheten från Josefsson
2. Varm och skön från Åhlens
3. Från second hand (myrorna)


Angående tema

Skrev ju tidigare att jag skulle starta något jag tänkte kalla "Favoriter i garderoben", olika teman en dag i veckan. Har bestämt att jag startar med detta imorgon, så håll utkik för då kommer första temat; nämligen JACKOR=) Natti natt så länge!

The Outfit

Grått och tråkigt ute idag. Usch för det! Tror nog det är kallt så en kofta får åka på också.

                                          
              
                                                     Leggings - Gina Tricot
                                                     Klänning - Ellos
                                                    Halsduk - Gina Tricot
                                                    Jacka - Zara
                                                    Gummistövlar - Viking
                                                    Väska - Köpt i Dubrovnik

Underbart

Tjejen är supersnygg! Plaggen likaså,  enkla och stilrena , men ändå med det där lilla extra. (som detaljerna på kappan). Undebart helt enkelt!

                
Bild: stockholmstreetstyle

Köpa eller inte köpa

Hittade denna på myrorna idag , älskar för övrigt att gå runt där och leta efter det ultimata fyndet=). Den är undanlagd och nu är frågan om den ska följa med mig hem imorgon eller ej?? Hmmm...tål att tänkas på!

                                             image140

The outfit

Nu ska jag iväg och träffa kompis med dotter. Ursöt är hon=) Later!


Tee - Gammal från Lindex, twistat själv
Kofta - ?
Rock - H&M
Skor - Nilsson

Jag och min symaskin

Vi två lyckades åstadkomma lite idag, jag och min symaskin. Det gäller att gå ut försiktigt. Ville försöka mig på att göra mina egna tvåfärgade knästrumpor (liknande de jag köpte igår). Klippte då av ett par gamla svart strumpbyxor och gula leggings (som efter 2 år aldrig använts), sydde sen ihop dessa och vips...tvåfärgade knästrumpor. Nu vill jag inte påstå att sömmarna är helt raka eller att de är lika långa, men vem ser det liksom=)

352137-136352137-137

The Outfit

Nu ska jag med mamma och pappa till IKEA innan de åker vidare hem till västkusten=( Fick lite bråttom när jag skulle välja kläder, resultatet ser ni nedan=) Later!

                                                                   image135

Tröja - gammal som gatan, märke okänt
Jeans - H&M
Skor - Skopunkten
Jacka - Tiger of Sweden

Gudomlig

Måste bara få tipsa om Marc Jacobs doft "Daisy". Länge sen jag stötte på en doft som är så enkel, ren, fräsch, jaa helt enkelt gudomlig. Blir inte heller värre av att flaskan är supersöt! Man blir nästan lite småkär=) Mamma köpte den igår och jag funderar faktiskt starkt på att införskaffa mig en egen=). Vill ha vill ha! Får se när ekonomin tillåter..har ju som bekant blivit en hel del shopping det sista... Later!

                                                            

Shoppat

Fyndet som jag tidigare skrev om är..tadaa..ett par skor. Kommer från Nilsson och var på superrea! Är dock inte såna skor som jag kommer att använda dagligen, men då och då förhoppningsvis. Ett fint tillskott till skofamiljen iaf=) Köpte även en sjal från H&M och tvåfärgade knästrumpor från Lindex. Min söta mamma köpte en välbehövlig foundation till mig. Har aldrig använt just den tidigare, det är Lancomes "Color Ideal". Någon som har den och kan uttala sig huruvida den är bra eller ej? So long!


The Outfit

Nyss hemkommen från farföräldrarna och en runda på stan i Västerås. Blev lite inköp även där (jag vet, jag är störd). Ett av dessa inköp är ett finfint fynd, i alla fall enligt mig. Bild kommer lite senare. Det här har jag på mig idag i alla fall, smått förvirrande klädsel och en hel del H&M, men bare with me=) Nu: en långdusch och lite halvfabrikat matlagning och sen är jag fit for fight igen! Later!

image132

Linne - H&M
Tröja - H&M
Kjol - H&M
Halsduk - H&M
Mössa - från jobbet
Jacka - Zara
Väska - La Redoute
Skor - Skopunkten

The Outfit

Har precdis kommit hem från en runda på stan med föräldrarna. Batteriet i kameran är urladdat, kan inte fota outfiten, MEN jag postar ett gammalt för ungefär så här ser jag ut idag. Dock ej samma stövlar och väska=) Nu,  snart ska vi till farföräldrarna, så jag kan nog inte skriva igen förrän imorgon. Ha det bra så länge!

image129
Tröjklänning - H&M Trend
Leggings - Gina Tricot
Halsduk - H&M Trend
Jacka - Zara
Stövlar - Second hand
Väska - Second hand

BRÅTT

Hinner inte lägga upp outfiten för idag, vi har jättebråttom, mamma ska klippas klockan 10. Försöker lägga upp den senare innan vidare avfärd till farföräldrarna. Ha en bra dag! Later!

Finbesök

God lunch och trevligt sällskap idag! Svängde förbi Make Up Store för att spana in ett läppstift som snälla Beautycave tipsade mig om. Hittade ett rosa. Verkligen rosa. Chockrosa. Fick höra att jag tydligen ska ha varma färger=) När jag ändå var i farten inhandlades en Lip Plumber=) Nog om det. Snart kommer mina föräldrar hit. De stannar till imorgon då vi tillsammans ska vidare  till mina farföräldrar. Älskar att umgås med min familj och bara vara omgiven av dem. Och snäll som jag är ska jag nu gå och laga mat till dem=) Later!


The Outfit

Nu har jag tvättat färdigt. Finally! Ska till stan och äta lunch med gamla kursare, trevligt trevligt. Är så jättehungrig! Och självklart ska det ju även bli kul att träffa dem=). Måste bara säga att jag älskar min nyinköpta second hand kofta! Later!



Tee - H&M
Tröja - H&M Organic
Lacktights - Cubus
Stövlar - Din Sko
Halduk - Åhlens
Kofta - Second Hand
Smycken - Blandat

Pälsvariant

Jag vet att många är ute efter den ultimata pälsen, fusk eller ej, det är upp till var och en. La Redoute har en fuskpäls i en lite sportigare modell. Jag gillar luvan, men är inte så förtjust i muddarna och dragkedjan. Något för dig?
                                                                           
                                                             Zooma      Bild: La Redoute


Lunchrea

La Redoute har upp till 50% lunchrea mellan 10-14 idag. Fanns inte så jättemycket, men denna tröja nedan i bomull, lite oversized sådär är ju inte fy skam=). Skynda fynda!
                                                            
                                          Bild: La Redoute

RSS 2.0