28mars

Jag idag.



image615
Tröja - H&M
Jeansshorts - Topshop
Jeansjacka - Second hand
Skinnjacka - Zara
Tygskor - H&M
Väska  - Wedins

Shoppat

Är hemma över lunchen nu, passar på att slänga in gårdagens skörd! Måste tillägga att jag bara avgudar väskan!

Klicka för större


Väska, Wedins


Tröja - H&M


Topp, Lindex (funderar dock på att byta till den rosa)


Linne med rygguringning, Gina Tricot (halva priset)

27mars

Jobbat halvdag idag, tog resten av dagen ledigt. Jag och lillebror åkte iväg till Uddevalla för att leta efter födelsedagspresent till pappa som fyller på lördag. Istället kom jag hem med lite grejer till mig själv. Ego! Bl.a. den randiga, ombloggade tröjan från H&M. Riktig fräshing. Resten av inköpen fotar jag och visar imorgon. Blev ytterliggare en tröja från Lindex och en finfin väska från Wedins. Skulle köpa just den väskan för ett bra tag sen i Örebro, men när jag väl bestämde mig för att inhandla den så var den slut överallt och idag, av en ren slump, återförenades vi igen. Då var saken biff. Natt!

image607

image608
Tee, Kofta, Jeans - H&M
Väst - Lécole National
Skinnjacka - Zara
Sjal - ?
Solglasögon - Bik bok
Skor - Vagabond

Tisdag



image606

Klänning - H&M
Boots - Wedins

Naken

Hann inte ta några foton imorse, fick istället snabbfota lite i fikarummet på jobbet. Kände mig lite naken idag då ytterst lite smink fick pryda mitt ansikte. Utan kajal känner jag mig alltid i princip osminkad. Istället fick lite korallfärgat läppstift från Face hänga på.
Jobb blir det hela veckan lång, men ska försöka hinna med lite blogg också=)


image599
Tröja - GT
Behåtop - H&M
Jeansshorts - Topshop
Kavaj - Second hand
Boots - Wedins
Diverse armband

...

Denna ofrivilliga bloggtorka från min sida beror enbart på magsjukan. Åkte till västkusten, till föräldrarna och jobbet, i torsdags. Samma kväll blev jag magsjuk men håller på att återhämta mig nu. Skulle ha börjat jobba i fredags, men börja jobba ska jag göra imorgon istället. Kommer att vara här i en dryg vecka till och hoppas få jobba så mycket som möjligt. Trevlig påskafton!

Blusen

Blev smått förälskad i denna fina blus när jag såg den och två selmor senare fick den följa med hem. Påminner om Acnes fina som hör till hösten 08 kollektionen (går att skåda på en streetstylebild under modeveckan).
Tänker kombinera den med både  höga jeans och en hög, kort, tajt kjol!

image598

The Outfit

Idag hann jag fika med en vän och köpa en ursöt blus på myrorna (bild kommer senare) innan jag var tvungen att bege mig hem pga huvudvärk. Vissa planer fick då ställas in, förlåt A!


image595
Tee - Zara
Jeans - Acne
Skor - Converse
Halsduk - ?
Skinnjacka - JSFN

Ack så synd

Just nu grämer jag mig över att många amerikanska webshops inte shippar till Sverige. Dollarn är otroligt låg, ligger under 6 kronor (i alla fall imorse). Hade varit ett perfekt tillfälle att beställa hem lite välbehövligt, jaa säg lite skor från www.shoes.com.
Dessa skönheter, bland många många andra, skulle lätt få bli mina...
Förresten, visste ni att de klassiska converseskorna, exempelvis de nedan, kostar mindre än halva priset där jämfört med vad vi får betala för de i Sverige? Trist!


Dessa kommer från: BCBGMazAzria, Converse, Jessica Simpson, Jessica Simpson, Marc Jacobs,
Michael Kors, Steve Madden, Steve Madden, Jessica Simpson, Seyshelles.

The Outfit

Idag har fika med en vän och hennes bebis stått på schemat. Så här var jag klädd då. Solglasögonen ihop med senilsnöret fick åka fram också. Nu ska jag svira om till något mer, ja vad ska man säga, mindre vardagligt. En drink med en annan vän ,så här på en söndagkväll, står näst på samma schema!


image582
Tröja - H&M
Jeansshorts - Topshop
Strumpbyxor - H&M
Sjal - ?
Skinnjacka - JSFN
Väska - Saddler
Tygskor - H&M
Solglasögon - Bik bok
Senilsnöre - Åhlens

Hoppsan

Enormt ha-begär!

image579

image580

The Outfit

Idag har jag fikat med gamla kursare, var länge sen. Roliga nyheter fick man också=) Efter det träffade jag min käraste vän A. Nu är jag hemma igen och har ingen aning om vad kvällen har att erbjuda.
Invigde mina nya ursköna jeans och halsbandet från topshop som jag i princip fick gratis för några veckor sen när jag köpte ett par jeansshorts. Det var "ta 2 betala för 1" nämligen...Sånt gillas! Trevlig fredagkväll!


image574

image575
Tee - H&M
Jeans - H&M
Halsband - Topshop
Jacka - JSFN
Skor - Vagabond

Här blommar det

Sprang på en underbar blommig tee på Zara idag som jag utan några som helst betänkligheter tog med mig hem, eller ja köpte förstås. Det blommiga mönstret påminde mig stark om Carin Westers omtalade klänning.
Den klänningen har jag verkligen delade meningar om. Älskar mönstret  och färgerna men är inte alls förtjust i modellen. Modellen är alldeles för mycket tant för min smak. Missförstå mig rätt, tant kan vara så rätt ibland, men i kombination med ett visst mönster slår det bara fel. Och här tycker jag, som en av de få skulle jag tro, att det slog fel. Teen,däremot, är underbart ljuvlig.
Köpte dessutom ett par grymt snygga vida jeans på H&M och om jag får säga det själv tycker jag att de två inköpen leker väldigt bra ihop=)

                                                                 Klicka för större



The Outfit

Det flest av dagens timmar (nåja, nästan iaf) har spenderats med städning, Hann dock en liten sväng ut i regnet och då såg jag ut så här.



image567
Klänning - Gina Tricot
Kavaj - Second hand
Boots - Wedins
Kofta under - Mango

Nya ting

Som nämnt så shoppade jag inte så mycket i Malmö. Hade tänkt komma hem med betydligt fler ting än så här. Vad som är värst är att jag inte besökte en endaste second hand butik...Nästa gång dock ska de alla få sig en påhälsning av mig! Borde bli i maj nån gång=)
Ja, detta är iaf det som inhandlades dels i Malmö men också här i öret igår.  Tillkommer gör också ett antal bas linnen och tees som inte är så mycket för ögat, därav inga bilder på dessa=)


Spetsbody från H&M


Blommig klänning från H&M


Fodralklänningar från Gina Tricot


Aprikosfärgat läppstift från Face


Wayfarer kopior från Bik Bok

Idag

har jag varit på stan och umgåtts med min älskade vän A. Det har fått mig att bli på bättre humör. Är nämligen lite låg då jag är i en oerhört nostalgisk period. Längtar så fruktansvärt mycket till mitt hemland och framförallt min hemstad. Känslan förstärktes ytterliggare när jag var i Malmö och umgicks med likasinnade. Dessutom var vi på konsert och ofta brukar jag känna så efter att jag blir så pass intensivt utsatt för min egen kultur. Det brukar dock lägga sig på en normal nivå efter några dagar...Som sagt, redan idag är det bättre.

Ser grymt trött ut på bilden, men det är nog resultatet av att ha sovit alldeles för länge inatt. Försökte ta igen all missad sömn från Malmö. Apropå Malmö så är jag riktigt kär i den staden och dess atmosfär. Skulle inte tveka en sekund att flytta dit om man fick ett bra jobb förstås=)

image560

Back

Kom precis hem från Malmö. Dock är jag lite ledsen och tom och har dessutom en del att stå i, så aktiv på bloggen blir jag IMORGON igen=) Ha en underbar dag!

Åker

Jag är långt ifrån frisk, har till och med börjat må lite illa, men jag drar till Malmö ändå=) Höres!

Lite bättre

Känner mig lite bättre idag, fast jag fortfarande är slut i kroppen. Det här med influensa är nästan främmande för mig, har nämligen inte varit sjuk på över tre år. Så länge jag slipper magsjuka, vilken jag har en tendens att få lite oftare, så är jag nöjd. Hoppas tillfrisknandet fortsätter i samma takt, åker ju till Malmö imorgon och det vore ju trevligt att inte vara halvdöd. Nä, sluttjatat om sådana tråkigheter.
Fick klänningen som jag beställde från H&M. Den är lång, riktigt för lång. Funderar dock på att behålla den, korta ner den betydligt så att det blir en liten mini. Sen tänkte jag använda det överblivna tyget till att sy en kjol med paperbagwaist. Ja, det får nog bli så.
Ps. En dålig bild på hur den ser ut på.

image559


Idag

är jag fortfarande sjuk. Bara för det har jag inte suttit hemma, dumt nog. Åkte till farmor och farfar, ville inte göra dem besvikna för jag vet hur mycket de tycker om när jag kommer och hälsar på.
Därefter hem, där min vän E gjorde mig fin i håret. Jag var ju som bekant hos frisören förra veckan, två gånger till och med. Var inte nöjd efter andra gången  heller så E fick ta saken i egna händer och vips så blev det som jag vill ha det.
Hädanefter säger jag hejdå till min frisör och försöker anlita E för ett par hundringar sisådär varannan månad=)
De två närmsta dagarna blir det till att kurera mig för fullt, då jag åker till Malmö på torsdag och helst ser till att jag är någorlunda frisk tills dess. Natti natt!

image556
Tee - H&M
Kjol - Only
Kofta - Mango
Boots - Wedins

Sjuk

Sjuk är vad jag är! Dock har jag inte tid för det för imorgon ska jag hälsa på farmor och farfar och på torsdag bär det av för en grymt rolig helg i Malmö, party och shopping inkluderat!

Ja just det, satt och diskuterade med en arbetskamrat häromveckan om de olika fotokamerorna genom åren (decennierna). Var inne på att jag ville ha en polaroidkamera och nu är jag vekligen säkert på att jag VILL HA EN POLAROIDKAMERA! Måste checkas in!

Idag

har jag umgåtts med fina vänner. Avslutade dagen med tamales, ost, kex och lite vitt på det. Himla mysigt och görs alltför sällan tyvärr! Igår var jag allmänt dålig och hade feber. Dock är jag inte en sån (som man borde vara) som ligger i sängen när jag är sjuk, snarare tvärtom. Jag gör allt som vanligt och lite till. Framgångsrikt må jag säga då febern idag lyser med sin frånvaro. Hostar fortfarande dock, men efter diverse aktiviteter imorgon (bl.a sömnad) så hoppas jag att även hostan försvinner=) Natti!

Märklig, märklig bild!

image555
Jeans - Tiger of Sweden
Trench - H&M
Sjal - Åhlens
Skor - Converse
Väska - Från Dubrovnik

RSS 2.0