Ajdå

Okej, det här är snudd på oacceptabelt. Bloggtorkan vill säga. Men till mitt försvar så saknar jag dels kamerasladden och så har jag jobbat nästan varje dag i snart 2 veckor. På måndag bär det dock av tillbaka till Örebro och då ska det tas igen. Bloggtorkan vill säga. Om inte innan...So long!

Typiskt

Befinner mig nu hemma hos mina föräldrar på västkusten. Kommer att jobba här ett tag nu. Men typiskt mig att glömma något varje gång jag åker hit. Den här gången föll slumpen på kamerasladden så nu kan jag inte ladda upp några bilder. Får väl försöka lösa det på något sätt...
Vill så gärna visa er min nya fina blommiga blus/klänning som jag hann köpa i lördags innan avresa. På Zara. Ljuvlig är den vill jag påstå!

Jane

En ung och läcker Jane Birkin. Spana in halsbanden på sista bilden. Det är ungefär så jag menar!

image726image728image727
Bilder: Googlade

Periodare

Jag är verkligen en periodare när det gäller metallfärgerna på mina smycken. Just för tillfället är jag inne i guldperioden, som brukar infinna sig lite då och då.
Ett par tunna guldkedjor i olika längder
står på prioriteringslistan just nu. En liten kedje från min barndom befinner sig redan runt halsen, en tunn en med ett hjärta och en tärning. Skulle gärna vilja ackompanjeras av ytterliggare två tunna och simpla dock.
Mitt röda One of a kind hamsa armband vill få en kompis i svart/guld också, men kan dock inte hitta det klassiska på hemsidan...
Även dessa nedan skulle jag gärna se anlända hem till mig snarast!

image723image724
Från Urban Outfitters

Besök

Närsomhelst plingar det på dörren och mina föräldrar anländer. De ska vara här till på lördag och därefter åker jag tillbaka till västkusten med de för att jobba i nån vecka!
Hinner inte fota outfiten, men så här såg jag i alla fall ut häromdagen!
Jeansen på bilden är nya (hade de i lördags också, jättefin tvätt och hur sköna som helst. Mina första jeans från Bik bok=)
image722
Tröja - H&M
Kofta - The Stray Boys
Jeans - Bik bok
Skor - Vagabond
Väska - Wedins

Ljuvliga

Jag tror att jag har hittat mina nya favoritsmycken. Undebart fina armband och halsband! De kommer från Dillon Rogers och kommer i alla möjliga utformningar. I slutet av månaden får det nog bli en liten beställning, ja beroende på frakt och tull förstås..
Åh se bara...
image715image716

image717image718

image719image721

På tvären

Nya koftan från Zara. Underbar och grymt användbar! Funderar dock på att kanske byta knapparna till guldfärgade sådana...
image714

Finally

Äntligen har dessa ombloggade och grymt eftertraktade skor från Zara anlänt till Örebro. Vi verkar ligga några månader efter. Däremot så fanns de inte i min storlek så det blev inget med det köpet. Det verkar helt enkelt inte vara meningen....
Däremot så köpte jag en underbar randig kofta i ovannämnda butiken, visar senare!


image713



Över.

Värmen är borta, puts väck...Efter en fullkomligt underbar helg med sol, grill, fest, vänner är en ny vecka här och med den även värmen borta.
Ska iväg och träffa ett par vänner nu och sen hem och plugga. Kanske läggar in loie bilder från i helgen, måste bara höra med mina kära om de vill synas i bloggen.

Nedan: Lördagkvällen utstyrsel!


image711

Hat on?

För några veckor sedan införskaffade jag mig en hatt. Den har då inte blivit invigd ännu då jag känner mig smått feg i sammanhanget. Känner mig mest utstirrad, fast egentligen säger det ju mer om de som stirrar än vad det gör om mig. Nää, fegheten åt sidan, nästa vecka hoppas vi på premiär=)

image709

Gårdagens klädsel.

Tänkte pussla ihop en gårdagens. Två bitar. Så kan man nog se vad jag hade på mig. Glömde ta en outfitbild nämligen. Jag kommer verkligen inte över det här vädret. Så bra man mår!
Även ikväll blir det utgång, underbart!

image707

image708

Grill

Nu blir det grill och en dag i solen i goda vänners sällskap för hela slanten! Det var en lång en=) Later!

Lyxfredag

Nu är det lite balkonhäng i det underbara vädret som gäller. Därefter stan för lite, eller lite mer, rosé! Love it!

image706

Skifte

Ett skoskifte har ägt rum hemma hos mig idag. Ut med vinterskorna och in med de efterlängtade nättare och öppnare modellerna. Även i  övrigt har dagen gått i städningens tecken. Mindre roligt, men ytterst nödvändigt.
Imorgon, dock,  blir det andra bullar=)
Och vilket väder vi har va?! Svårt att inte le konstant=)


De flesta ovan packas ner


Och dessa intar platsen

Trötter

Är hur seg som helst. Pluggat, varit i stan och fikat och gjort absolut ingenting ansträngade. Ändå är jag trött.
Nu är jag bänkad här i soffan med min karl. Vi ska nämligen se, citat : "den enormt vikiga fotbollsmatchen mellan Real Madrid och Barcelona, även kallad "el clasico".
Tydligen är det så att RM redan  vunnit ligan och nu ska ärkefienden Barcelona bli förnedrade på hemmaplan genom att tvingas hylla RM Jublar gör en bredvid mig, själv gäspar jag!
Lite väl mörkklädd idag för den gassande solen...



image701
Tee V vintage, Jeans H&M, Kavaj Second hand, Skor Wedins!

Nyslingad

Blev slingad av min vän E igår, blev dock ljusare än jag vill ha det, men jag får skylla mig själv då jag alltid envisas med att sitta längre än jag bör...
Blev även lite orangea fläckar högst upp på huvudet, silverschampot gör sin del, men det kan ju inte trolla. Vet inte om jag ska låta det bli åtgärdat eller låta det vara...I-landsproblem i dess rätta bemärkelse!

image697


image698

Long time no see

Men oj vad tiden går snabbt. Har inte varit så flitig med att skriva, men man prioriterar ju annat. Nåja. Har i alla fall varit hos föräldrarna på väskusten från och med Valborg. Jobbade endast en dag, skönt på ett sätt men man blir rätt rastlös i lilla samhället...
Har även hunnit bli låtsasfaster. Pojkvännens bror har fått en liten son. Välkommen lille Anthony!
Igår åkte vi hemåt igen och på väg tillbaka stannade vi på ett köpcenter där jag gjorde mina naglar. Känns bra=)
Mycket plugg blir det nu i maj för att inte prata om jobb!
Nu ska jag dock till stan och träffa min vän M som jag inte har sett på urlänge. Later!
P.s Checka in utväxten. Den ska åtgärdas imorgon, eller hur E?=)
P.s 2 Återinviger parkasen, på tiden att den får se dagsljuset igen!



image695 image696
Tee - La redoute
Kjol - H&M
Parkas - Tiger of Sweden
Skor - H&M

RSS 2.0