Sen och seg

Nu har jag gått och blivit fökyld...Det är dock inte anledningen till att jag inte bloggat på ett par dagar, för det finns ingen anledning . Jag är helt enkelt seg och lat. Men fotat mig själv har jag gjort, resultatet av det synes nedan. Onsdag och torsdag. Dock är fredagen redan kommen och jag ska på återbesök till frisören så hon får rätta till det jag inte tyckte blev riktigt bra. Krävande är vad jag är, förkyld och krävande, vilken utmattande kombination! Efter frisören ska jag till uni. en sväng och ikväll ska jag sy. Sa nån fredagkväll?=)

image553


image554

The Outfit

Nu ska jag bege mig till frisören och äntligen , äntligen fixa min utväxt. Får de om jag gör något ytterliggare med det. Efter det ska jag hem och försöka mig på att sy en kjol som jag planerat att göra hur länge som helst! Outfiten är gårdagens förresten, väskan köptes även den i Gbg i måndags, glömde bort att jag hade köpt den=) Ha en bra dag!

image552
Tee - Vintage 55
Jeansshorts - Topshop
Kavaj - H&M herr
Väska - H&M
Boots - Wedins

Nyheter

Detta, då, införskaffades i Göteborg. Det enda jag är osäker på är den axelbandlösa klänningen. Det är något med den som inte känns helt hundra... Åsikter?
Den första klänningen blev jag totalt förälskad i! Båda klänningarna är från H&M trend.
Chinosen från Monki har jag velat ha ett bra tag, men inte kunnat bestämma mig för vilken färg. Körde lite safe, eller snarare tråkigt, på enkla svarta!



Jeansshortsen från Topshop har jag spanat in förra sommaren, men inte köpt då jag tyckte att de var för dyra? för att vara ett par vanliga jeansshorts.Nu var de dock på superrea och dessutom var alla reavarorna 2för1 så även ett halsband fick åka med i påsen, gratis!
Jeansen (som jag misstänker ska vara ankellånga egentligen) köpte jag på H&M för...50kr. Otroligt! Färgen är mycket finare än på bilden, grymt snygg tvätt till sommaren!



Ja det var väl det. Höll mig ganska bra med tanke på hur mycket fint jag hittade! Dock tänker jag fortfarande på ett par Bronx heels som jag hittade, älskade, var på väg till kassan, men vände....
Men men, Malmö, snart kommer jag!

Imorgon så

är jag igång igen. Blev ingen outfitbild idag, orkade inte fota när jag kom hem, men imorgon så. Och då får ni även se vad jag köpte i Göteborg. Jag skulle inte handla så mycket, egentligen skulle jag bara ha ett par chinos från Monki... Just för att förhindra mig själv från att shoppa så bokade jag biljetten så att jag endast skulle vara i Götet någon timma. Men oj vad man kan shoppa under lite tidspress, det är ju nästan värre än när man inte har tider att passa....
Det hade dock kunnat vara värre. Det som hindrade mig lite var vetskapen om att jag åker till Malmö nästa vecka, ska vara där hela den helgen. Och shoppat i Malmö har jag aldrig gjort, så det ska bli kul.
Som sagt, visar upp imorgon bitti måndagens skörd. Sov gott!

 Ps. Underbart skön tågresa hem hade jag i alla fall. Tyst och skönt i vagnen med massa magasin att bläddra i ..Älska!

image545



Brått

Strax åker jag tillbaka till Örebro. Ett litet stopp i Göteborg på några timmar blir det också. Har redan packat ner kameran och sladden så en outfitinlägg kommer ikväll istället! Ha en god start på veckan! Later!

Lördagens

Nysskommen från jobbet. Imorgon jobbar jag sista dan för den här gången och på måndag bär det av till Örebro. Mitt hår är en enda katastrof, ni ser ju bara. Till veckan är det jag som sätter mig i frisörstolen, så d så!

image543

image544

Tröja - H&M
Linne - Triumph
Chinos - H&M
Skor - Converse

Torsdagens och Fredagens

Snart måste jag springa till jobbet. Har riktigt ont i öronen, haft det sen igår, så vi får väl se hur länge jag orkar befinna mig på jobbet idag! Det är meningen att jag ska befinna mig på ett kalas ikväll, även det får vi väl se hur det går med. Ha en bra fredag!

image541
Tröja - Indiska
Jeansshort - Gamla avklippta
Skor - Converse

image542
Tröja - H&M (organic cotton)
Jeans - Acne
Kavaj - Catalogue
Boots - Wedins

Forever 21

Som en del andra uppmärksammat, så även jag, har den amerikanska budgetkedjan Forever 21 börjat shippa även till Sverige. Dock är frakten lite dyr, men även den skulle man kunna leva med om det inte vore för den ständigt återkommande tullen.... Trist!
Detta, bland en del annat, skulle jag gärna vilja lägga mina vantar på!

image537image538

image539 image540

The Outfit

Ledig! Om lillebror får sluta tidigare från hans jobb så bär det av till Uddevalla en sväng. Snart isf! Later!



image534
Klänning - Whyred
Jacka - JSFN
Tygskor - H&M


 


Stars

Här har vi en till som sportar stjärnor.

image531

The Outfit

Idag är jag ledig! I skrivande stund sitter/står jag och lagar mat till min kära familj och sen ska jag sätta mig med nya ELLE och lite godis! Här i lilla västkustsamhället är det himla lugnt, skönt och fridfullt. Det är riktigt härligt i några dagar, men det räcker verkligen med några dagar. Strax därefter börjar det krypa i en. Det blir helt enkelt lite väl lugnt. Dock är jag inne i den här fridfulla perioden så just nu är det inget annat än skönt att vara här! Inte minst att vara bland sina nära och kära. Later!

image530
Skjorta - H&M herr
Skipants - Urgamla från Gina Tricot
Halsduk - H&M
Jacka - JSFN
Boots - Wedins

Nörd!

De enormt hypade nördglasögonen finns nu att köpa hos Asos. Överkomligt pris dessutom.
Apropå Asos, så var det länge sedan de hade så många snygga skor som de har i skrivande stund! Beställning snart, kanske..?
image529

Stressad

Nu finns det knappt tid för nånting. En bild på delar av dagens klädsel togs i bilen=) innan jobbet imorse. I alla fall nåt!
The stars are back. Ja, stjärnor, bland massa andra mönster är i fokus just nu! Köpte kjolen häromveckan för 25 riksdaler. Otroligt!

image528

Spontana mönster

Spontanbeställde denna förut. Jag menar, hur kan jag låta bli. Prislappen visade 149:- och saken var biff!
Kanske tycker jag att den blir lång, men maskinen är aldrig långt borta. Blir finfin i vilket fall som helst. Från allas vår vän Hennes&Mauritz.

image526 image527

The Outfit

Oj, vad jag var trött imorse. Snarare är trött! Somnade inte förrän 4 och var tvungen att gå upp 8 för att gå till jobbet. Det händer ibland när jag kommer hem till västkusten, att det första natten är helt omöjligt för mig att somna. Förståeligt nog har jag inte riktigt fungerat som jag ska idag. Hoppas på att bli  återställd imorgon=)
Det jag har på mig var det som låg överst i resväskan. Som sagt, trött var ordet...

image525
Tunika/kofta - H&M trend
Leggings - Gina Tricot
Boots - Wedins

The Outfit

Snart, om ett par timmar,  bär det av till föräldrarna och jobbet på västkusten. Stannar en dryg vecka den här gången och det blir jobb lördag till lördag. Skönt med extrapengar!
Jeans kanske inte var det mest bekväma plagget att ta på sig när man ska sitta i en bil flera timmar, men tror dock att jag överlever...=) Hörs ikväll, på återseende!

image524

Mycket ska man hitta

när man börjar rensa i sin garderob. Häromdagen, när jag äntligen tog tag i garderobsrensningen, kom jag över rätt så många plagg som jag i princip glömt att jag hade. Ett av dessa plagg är blusen nedan. Svart, prickig och transparent. Hemskt söt tycker jag!

image523

The Outfit

Outfitbloggen nu igen ja....Alla hjärtans dag. En vanlig dag. Dock, dagen till ära, har jag både röda läppar och röda naglar. Det ni!
Ha en trevlig alla hjärtans dag!



image519 image520
Tee - H&M
Kjol - Only
Kofta - Second hand
Skor - Din Sko
Halsduk - Åhlens

The Outfit

Solen skiner!! Visst är det ett obeskrivligt lyckorus när man vaknar, tittar ut och blir i princip bländad!?!
Dagen till ära inviger jag min nya klänning från MQ, som förresten var på jätterea! Lite plugg och lite annat är inplanerat på dagens schema! Later!


image514
Klänning - Zoul
Skinnjacka - Zara
Lackstövlar - Vagabond

Done!

Äntligen färdig! Men oj, vad jag skulle vilja ha en riktig stor garderob. Som den är nu, ser man nästan inte att det är städat, så ihoptryckt som det är! Min vagn, sista bilden, befinner sig i sovrummet nämligen.... Men men, man får väl hålla till godo=)



Vilken röra....

...och det här är bara en bråkdel av den! Men snart så....bevis kommer!


Rensa rensa

Idag är det garderobsrensning och  även städning av denna som gäller. Nu ser det nämligen ut som ett bombnedslag. Kom på att jag nog borde ha köpt lite fler galgar först....
Kommer säkert att ta hela dan, får försöka klämma i lite matlagning där nånstans=) Kommer säkert lite bilder under processens gång=) Later!

The Outfit

Strålande sol idag! Jag, som så många andra, är verkligen en vädermänniska. Åhh, älskade sol, kom och hälsa på oftare eller bosätt dig här vetja.... Självklart ska jag befinna mig ute och insupa dessa strålar, ska möta upp en vän för fika! Tänk att kunna sitta på en uteservering nu. Vill!!


image499
Tee - ??
Shorts - Gamla avklippta jeans
Kavaj - Catalogue
Skor - Zara

Snygging

Detta gillade jag skarpt! Snygg tjej, snygga kläder, hittas på stockholmstreetstyle

image498

Partyoutfit

Igår var trevligt, idag mindre så.

image497
Usel bild, jag vet, men det var allt jag hann med igår.
Kläder från Gina Tricot (helt otippat när det gäller mig faktiskt)
Skor - Spontanköpte igår på Nilson (70% rea)
Väska - Cubus
Massa massa armband

Till Salu

Jag går i säljartankar. Efter många om och men så har jag beslutat mig för att sälja dessa raringar från Zara. Vet egentligen inte varför, men jag är bara osäker på dem.
Jag har fortfarande öppet köp på dem, men tänkte höra först om nån här var intresserad!

Jag har egentligen strl. 38, men dessa är 39. Dock tycker jag nog att de kan passa båda storlekarna beroende på om man har en smal alt. bred fot. För någon som ligger mittemellan dessa storlekar, skulle de vara perfekta.
Helt nya, alla etiketter kvar! Maila mig på [email protected] om du är intresserad och vill lägga ett bud. De kommer att vara kvar hos mig till ungefär på tisdag eller onsdag innan de åker tillbaka till affären. Säljes till högstbjudande!


image493

Jag blir så glad

av alla fina och snälla kommentarer jag får av er underbara läsare. Tack för dem! Det uppskattas och värmer.

Dagen hos farmor och farfar var lika mysig som alltid. Jag måste nog ha världens underbaraste familj=)
Hann dessutom med lite reashopping. Hittade några plagg varav två som jag totalt förälskat mig i.

(Klicka för större)


En sammetsaktig ,militärinspirerad kort kavajjacka. Vilken beskrivning=)  Jag fullkomligt älskar den. Inhandlades i en postorderoutlet i Västerås, ursprungligen från Ellos.

Sen så hittade jag en röd korsett på Gina Tricot. Den är riktigt snygg den med, men dock snudd på gränsen till att bli lite vulgär. Men jag gillar den ju så....
Tänkte inviga den imorgon då det är party! Ska ha den med en högmidjad och tajt trikåkjol, heels, skinnjacka. Och så lite eyeliner på det.
Sitter nämligen nu och försöker lära mig måla eyeliner. Har aldrig använt det och trodde det skulle vara hur lätt som helst. Ack så fel jag hade! Nu sitter jag här och ser ut som en panda, men men övning ger färdighet. Tillbaka till eyelinern alltså......

The Outfit

Nu ska jag iväg. Dagen ska tillbringas hos farmor och farfar. Hoppas även hinna med en liten runda i Västerås. Ha en bra dag så länge. Later!

image489
Skjorta - Polo
Jeans - H&M
Halsduk - Gina Tricot
Jacka - JSFN
Skor - Vagabond

Sköna vår...

Å vad jag längtar till våren och när jag kan klä mig som nedan.
Ja, här är de i alla fall, de gröna från H&Ms herravdelning. Kan forfarande inte förstå att jag endast fick betala 10 kronor för de. Så här ska de bäras av mig, när det blir lite varmare förstås. De är rätt höga i midjan, så de blir näsan lika snyggt att ha teen instoppad. Vita tygskor eller ett par snygga heels till och jag är redo för våren=)
Måste sys upp lite dock, så att jag inte behöver vika/rulla upp de alltför mycket. Jag kan även tillägga att de är betydligt grönare i verkligheten, här ser de ju nästan gula ut.
Visst passar geekglasögonen till?!

(Klicka för större bilder)


image484

Some kind of green

Jag har köpt ett par limegröngula herrbyxor. De kommer från H&M och kostar en guldpeng. En utstyrsel matchat med dessa kommer lite senare idag!

image483



Favoriter från SFW

Nu när hela hysterin och stressen kring den svenska modeveckan lagt sig så tänkte jag lista mina tre favoritkollektioner. Here they are!
Alla bilder kommer från elle.se

WHYRED
image471 image472

image473 image474

RESTERÖDS
image475 image476

image477 image478

FILIPPA K
image479 image480

image481 image482

The Outfit

Kom på att det här verkligen är en "outfit blogg". Det är ju i princip de enda inläggen jag har...Frukntansvärt trist, men hinner verkligen inte. Det är så mycket som jag skulle vilja hinna med, men jag lyckas inte finna tid till allt=( Till veckan ska en inlämningsuppgift in, sen måste jag skriva på C-uppsatsen. Blir det inget jobb här inom den närmast veckan så måste jag dessutom åka till västkusten och jobba lite snart. Alla vardagsgrejer måste ju också hinnas med;städa, laga mat, tvätta osv.
Sen vill jag så gärna lära mig photoshop bra. Kan ytterst lite, men hade ju varit kul att bli bra på det. Har till om och med köpt en bok om photoshop, men hinner jag gå igenom den...? Nä, det gör jag inte. Men men, jag tror att jag får börja göra veckoscheman så att man får lite mer ordning och översikt på vad som bör göras när.
Det var så enkelt när man pluggade heltid (program). Man hade sina dagar utstakade och allt var så strukturerat. Universitet, plugg och extrajobb var det som gällde under 4 år. det uppskattar man NU.
Men det blir ju faktiskt lite vad man gör det till. Så nu tänker jag inte tjata mer om det, utan göra nåt åt det. Later!

image470
Nästan allt (linne, kofta, kjol, halsduk) från H&M, förutom Jacka, JSFN och Gummistövlar, Viking

The Outfit

Lite småsunkigt klädd känner jag mig idag. Det får gå. Ska till universitetet några timmar och därefter ska jag och en vän söka efter frisör, förhoppningsvis en bra sådan. Utväxten börjar visa sig redan, inte så jättebra gjort sist gång med andra ord. Ha en bra dag. Later!



image469
Skjorta - Solid jeans
Jeans - Wrangler
Kängor - Skopunkten
Basker - glömt var den kommer ifrån=)
Och antagligen blir det den gråa rocken från H&M till!

The Outfit

Lite egobilder idag, haha. Passade på nu när det är sol ute. Härligt! Inviger skinnjackan från Josefsons, känner mig som en svikare mot min trogna följeslagare, Zarajackan=) Men hon får lära sig att man måste dela med sig faktiskt...Nu till universitetet för lite kopiering och plugg! Later!



image467
Tröja - H&M
Leggings - Gina Tricot
Halsduk - Outlet
Skinnjacka - JSFN
Skor "minnetonkas" - Zara

Jackfnatt

Söt liten sak för några hundralappar finner du på ASOS. Fast jag tänker mig den öppen, slapp vit tee, småslitna jeans eller helt enkelt tillsammans med ett tajt litet fodral!

image462

Gårdagens/kvällens

Som sagt, var jag riktigt seg igår, tog mig endast 50 meter bort för att köpa en tidning, inget stanbesök alltså. På kvällen var vi och åt en riktigt god middag och då såg jag ut så här. Nu snöar det nåt så hiskeligt mycket här så resten av dagen lär nog spenderas inne, med mat och film! Skönt! KANSKE blir det utgång ikväll, vi får se på det=) Later!




image461

The Outfit

Jag har duschat, klätt på mig, gjort iordning mig, men ändå förmår jag mig inte lämna hemmet. Känner mig frukansvärt seg, faktiskt inte så vanligt när det gäller mig. Det är inte ofta jag är trött och seg. Men det blir nog bättre när min söta pojk kommer hem och vi ska på middag ikväll=) Ytterliggare ett tillfälle att fira då han blev befordrad på hans jobb häromdagen=) Kul och grattis!
Egentligen ska jag bara ta mig till stan för att lämna tillbaka ett par grejer, men allt går i slow motion...
Skönt klädd är jag i alla fall, för en rask promenad till stan. Vi får väl se hur det blir med den saken. Later!

image456


image457
Tee - Tiger of Sweden
Kofta - Indiska
Vida jeans - Only
Skärp - H&M
Halsduk - Gina Tricot
Jacka - Zara
Skor - Converse
Jag ser till och med ledsen ut på bilderna, men DET är jag dock inte=)

RSS 2.0