Spets och annat

Idag har jag varit på arbetsintervju. Vågar inte säga mer än så innan jag vet om, när och hur. Skulle bli väldig roligt i alla fall. Ska på ytterliggare en, intervju alltså, nästa vecka rörande samma jobb och tjänst. Den blir dock på engelska, spännande=) Efter intervjun, när nervositeten släppte, gick jag runt på stan. Jag skulle inte det, men nåt hände och jag råkade shopa lite. Ett H&M fashion against AIDS linne (Henrik Vibskov) fick följa med hem och ett litet spetsfodral från Gina Tricot likaså. Blev även lite nya sminkborstar och sånt välbehövligt=) Later!
Klänningen kanske invigs imorgon, då jag och min karl ska ut på romantisk middag=) Vi firar nämligen 6 år ihop!!



image455

Ps. Ursäkta behåbandet, det ville prompt vara med på bild=)

The Outfit

Dåliga uppdateringar, jag vet! Bare with me, det blir bättre snart=)
Idag har jag ett viktigt möte....=) Mer om det snart!



image450
Tee - H&M
Kjol - H&M
Kavaj - Second hand
Skor - Nilson
Och så cerisrosa jackan från Zara!

Jag slant...

Hittade denna fina lilla sak på La redoute. Råkade slinta med fingrarna och klicka hem den. Ojdå. Det är dock rätt så försvarsbart, den kostar nämligen endast 129 riksdaler=) Tänka sig!



Kvällsgöra

Gjort lite olika saker idag. Hann med en liten runda på stan. Köpte lite nya hudvårdsprodukter. Jag som aldrig har haft några större problem med min hy, tycker att den helt plötsligt har blivit lite av ett problem. Får jättelätt finnar och de är inte blyga med att hoppa upp lite här och var. Köpte Neutrogena face wash och en kräm. Vi får väl se om de hjälper. Inhandlade även en ögonfransböjare (som jag har tjatat om att jag inte hittar en bra) på Body Shop. Ska testas imorgon.
Vad gäller modeveckan är inte jag den som smäcker upp bilder lite hur som helst, men i slutet av  veckan ska jag sammanfatta vad jag tycker/tyckte är/var finast=)
Nu ,snart, Gossip Girl och därefter lite frosseri i en av de bästa modemagasinen enligt mig, danska Costume!

The Outfit

Har pluggat och förberett mig inför något som ska äga rum på torsdag. Pirrigt! Nu ska jag till stan, låna en bok och luncha med en kompis. Därefter hade jag verkligen behövt boka en tvättid. Får se hur det blir med det=) Later!



image448
Skjorta - H&M barn
Jeans - Sass&Bide
Kavaj - Second hand
Skor - Skopunkten
Och så Vilaparkasen på det!

The Outfit

Goddagens. Hann inte blogga mer igår, eller  jag orkade snarare inte=(. Men inköpen går att skådas nedan. Det är dels den rutiga jackan som jag hade kollat in tidigare i Västerås. Nu, när den kostade 149:-, fanns det inte så mycket mer att fundera över. Den fanns att köpa i en lite småtacky, tycker jag, affär. Även i dessa affärer kan man hitta små guldkorn. Jag fullkomligt älskar den här. Rutorna är perfekt stora, älskar färgen men det är dess form som jag förälskade mig i=)
Whyred klänningen har jag velat ha längelänge. Först var jag sugen på den klassiska rödblåa, sen ville jag prompt ha den gråsvarta, men de inhandlades aldrig. När jag nu hittade den här multifärgade för halva priset, var jag ju tvungen att slå till. Multifärgat och "blockmönstrat". Love it!
Nu biblioteket!


image445
Linne - H&M
Tröja - Cross
Jeans - H&M
Jacka - Ann Christin
Skor - Vagabond


Sen Outfit

Har varit en hektisk helg, därav dåligt bloggande. I fredags kom ju familjen på besök för att sedan åka vidare till farföräldrarna. Lillebror stannade kvar hos oss dock. I lördags åkte även vi till nämnda familjen och hann med en liten shoppingrunda i Västerås. Visar upp senare vad jag har fyndat!
Utgång igår kväll och idag är man inte alltför pigg naturligtvis=)
Nu har hela familjen åkt hem, trist, men det är så det är. Resten av dagen ska ägnas åt att slappa och självklart fota mina nyfunna garderobsfynd=)
En sak till, beställde Fjällrävenjackan (ses nedan) genom jobbet för nån vecka sedan och föräldrarna hade med sig den till mig. Jag bara älskar den! Later!

image440
Randig tröja - H&M herr
Lång linne (under) - H&M
Glansiga tights - MQ
Halsduk - H&M
Jacka - Fjällräven
Skor - Converse

The Outfit

Nu har jag lite bråttom. Måste till stan för lite inköp och saker som ska göras. Därefter hem och laga mat till familjen som kommer på besök idag (de ska visserligen vidare till farföräldrarna, men ändå). Ha en bra fredag!


image438
Tröja - H&M
Väst - L´ecole National
Stenvättade jeans - Monki
Skor - Din Sko
Lutar åt att det blir Wedinsbootsen istället, då jag som nämnt har lite bråttom (måste ju röra mig snabbt och smidigt).

OMGJORD

Beställde en kjol från H&M för ett tag sedan. Hade provat den i butik, men var då inte särskilt förtjust. Den var helt "elektrisk" och klistrade sig fast på benen. När den sänktes på webshopen så var jag nästan tvungen att slå till. Planen från början var att jag skulle försöka sy om den så att den blev lite bubbligare=)
Sagt och gjort så tog jag tag i saken idag och resultatet ser ni nedan!
Som synes så gjorde jag den så att man kan reglera dess längd (se de små bilderna, klicka för större)
Va tycks?

Skinnjackan är den från Josefsson, har aldrig använt den. Fick den ungefär 2 månader för sent och då hade jag redan hunnit köpa skinnjackan från Zara. Glömde sedan (läs förträngde) att skicka tillbaka den och när jag väl kom på det så var det för sent=) Dock är jag inte särskilt ledsen för det, tyckte om den jättemycket nu när jag provade den!
Själva outfiten nedan kommer antagligen till användning på lördag då det vankas utgång!

P.s Skorna var inte de lättaste att hantera, MEN ytterst bekväma för att vara så pass höga.


image432

image433

NJAAA

Mitt bland all kurslitteratur råkade den här slinka med. Har tittat igenom den, rätt snabbt visserligen, och kan konstatera att den är...vad ska man säga, rätt logisk.
Okej då, jag tyckte inte att den var något att höja upp till skyarna, mycket basic grejer som de flesta redan förstår hur de ska göra och vad de inte bör göra klädmässigt. En lite avdankad "Ebbas stil" skulle jag vilja påstå att den är.

Idag ska jag göra lite allt möjligt här hemma; städa, sy, plugga lite, laga mat. Dessutom fick jag ett positivt telefonsamtal imorse. Lite pirrigt! Återkommer mer om det i slutet på nästa vecka=)

image431

TY JAG HAR SYNDAT...

Som bekant så skulle jag inte shoppa mer till lönen kom, alltså på fredag, men tror ni att jag kunde hålla mig idag? Nja, trodde väl inte det heller. Däremot har jag en, eller flera, utomordentligt bra anledningar till varför jag ändå gjorde det.

Anledning 1, Kavajen: Har länge velat ha en plyschkavaj och idag fann jag en, observera EN, på herravdelningen på H&M. Hade kostat 498:- och kostade nu 49.90:-. Tycker inte att detta kräver fler förklaringar än så.

Anledning 2, Skorna: Har spanat in dem här ett tag, först i Göteborg och i måndags såg jag att de även fanns här i Örebro. Planerade att köpa de på fredag, men idag ,när jag och en vän var på snabbvisit på Zara, hade de plockat bort i princip alla skor. Fick förklarat för mig att de hade packat ner dem för att skicka de till Stockholm, dock lyckades jag fjäska till mig att den anställda skulle gå till lagret och packa upp ett par till mig. Sagt och gjort, då var jag ju tvungen at köpa dem,  tjejen i fråga hade gjort sig besväret.

Anledning 3, Halduken/Ponchon: Den kostade 29 kronor. Punkt.



The Outfit

Ska till stan och ta igen lite umgänge. Ska träffa en kompis med charmigaste bebisen. Hon ska få en liten present av mig. Bebisen alltså. Har köpt världens sötaste puma skor till henne. Eller snarare tuffaste, hon är en liten men riktig tuff tjej nämligen=)
Sedan är planen att jag ska besöka myrorna en snabbis, var ju ett tag sen nu..
Idag är det rätt så kallt så pälsen åker på och ärligt talat så har jag inget emot kylan om man säger så=) Ha en bra dag!
image427
Tee - H&M
Jeans - urgamla, från någon outlet
Snörkängor - Skopunkten
Halsduk - Åhlens
Fuskpäls - Second hand
Visst ser håret långt ut i när det ligger i knut? Synvilla dessvärre=(

SORG!


Shopaholic
har, för er som inte redan vet, utörsäljning med hela 70% rea på nästan hela shopen. De har, eller rättare sagt hade, den fina röda kavajen från Luella som jag bloggade om för ett tag sedan. Blev jätteglad och bestämde mig för att klicka hem den och vad tror ni händer sen då? Den finns inte kvar i lager=( . Nu är jag ytterst ledsen i ögat och på god väg att fälla en tår eller två..nästan i alla fall. Buhu.

DESIGNER REA

Net-a-porter.com har sänkt reapriserna ytterliggare. Dock är det ju fortfarande långt ifrån gratis. Men titta kan man ju och mycket fint finns det att titta på. Som exempelvis skönheterna nedan.


Chloé, Luella, Marc Jacobs och Stella McCartney.

The Outfit

Då var man tillbaka. Den här terminen, eller halvåret, komer att vara en av de mest vktiga och avgörande för min del. Skolan SKA avslutas, har ett par examinationer/uppgifter kvar att göra. Kommer dessutom att läsa informatik på halvtid. Samtidigt söker jag jobb, dels ett extrajobb under det här halvåret, men också ett "riktigt" jobb. Det gäller att vara ute i god tid. Siktar på att ha ett sådant till junimånad. Hoppas hoppas! Nu gäller det bara att ta ett ordentligt tag i allt, så att man kommer igång. Lutar mot att det sociala livet kommer att bli lidande de närmsta månaderna, men det här måste göras. Börjar dock den här veckan med att ta igen allt med min vänner, då jag inte varit här på ett tag. Det nämda, städ, tvätt och annat som måste göras består denna vecka av. Om en vecka exakt, då är det dags för mig att bosätta mig på biblioteket, men det kommer klart att vara värt det!
Såhär hade jag gärna sett ut idag, lite väl optimistiskt dock så jackan får hängas tillbaka i garderoben. Istället åker skinnjackan och en riktig tjock vit halsduk på. Kanske är även detta lite väl optimistiskt! Får se. Later!

image420 image421

image422
Tröja - Indiska
Kjol - H&M
Jeansjacka - Second hand
Skor - Vagabond
Dessutom en jättehög knut på huvudet, håret ser nämligen ut att växa på rätt bra ändå tycker jag=)

Soon to be back in town

Jajamen, då var det nästan dags. Åker hem till Örebro om en liten stund. Nu har jag varit här på västkusten i en dryg månad, ganska så skämmande vad tiden går fort. Ska bli skönt att komma till sina egna saker, min säng och framförallt, nåja kanske inte framförallt, min garderob. Börjar ju nämligen bli ganska enormigt det här=). Och självklart, förutom karln min, saknar jag mina vänner oerhört!
Det tråkiga är ju, som alltid, att säga hejdå till familjen. En kortvarig separartion blir det dock den här gången då de kommer upp nästa helg=)
Idag är jag snål, för att inte säga lat. Har inte orkat ta någon dagens outfit, men kanke, fast bara kanske, kommer den upp ikväll. Ha en skön söndag!

The Outfit (gårdagkvällens)

Så här såg jag ut igår. Maten var god, vinet likaså och idag mår jag som jag förtjänar. Later!



image417
Body - Gina Tricot
Kjol - H&M
Skärp - Ingen aning, första användningstillfället tror jag
Skor - Vagabond
Kuvertväska - Asos

The Outfit

Sista dagen på jobbet (för den här gången iaf). Yeay! Ska bli otroligt skönt att åka hem till sitt på söndag. Alltid trevligt att vara nära familjen, men nu har jag faktiskt varit här i en hel månad! Ikväll, efter jobbet, vankas det middag med arbetskamraterna. Trevligt. Så det kanske dyker upp en till outfit ikväll, vem vet. Ha en bra fredag!

image416
Klänning - H&M trend
Bälte - Indiska
Tights - MQ
Boots - Wedins

I min sminkväska

Necessären innehåller mycket mer än detta, men dessa nedan är favoriterna och mina trogna följeslagare. Något som jag behöver uppdatera är ögonfransböjaren, måste hitta en riktigt bra sådan då jag använder den dagligen. Har väldigt långa ögonfransar, som dock står rätt ut om jag inte böjer dem=) TIPS?

image415

Borstar- Nilens Jord. Köpta på en färja, var rätt bra, dock har de börjat fälla lite.

Foundation - Lancome, Color Ideal. Inte alltför täckande, perfekt resultat.

Ögonfransböjare - H&M. Inte så jättebra, som sagt å måste jag hitta en som är riktigt bra. Kosta vad det kosta vill!

Mascara - Lancome, Fatale. Har testat hur många mascaror som helst, dock avstannade testandet när jag hittade denna som passar mig perfekt. Volym och grymt separerade fransar får man=)

Rouge - H&M´s egna märke. Budgetarnas budget! Lagom skimmer, perfekt rosa färg, mer än perfekt pris.

Bronzer - Loreáls solpuder. Älskar detta solpuder. Har inte vikt från min sida på säkert 3 år (förpackningen har dock ändrats). Nästintill inget skimmer, vilket är ett måste. Tycker inte alls om skimmer (glitter) i smink. Håller länge!

Kajal -  Revlon. Även denna har jag använt i flera år. Har inte hittat någon som är likvärdig. Fick smått panik då alla butiker och parfymerior jag besökte talade om för mig att de slutat ta in Revlon och att det slutligen kommer att sluta säljas i Sverige. Passade då på att köpa flera stycken i Kroatien i somras. Tack för det!

Concealer - YSL. Denna är en nyfunnen favorit. Riktigt bra! Tidigare har jag använt två av Lumenes concealers (en trefärgad concealer och en concealer/highlighter). Väldigt bra dem med och framförallt lite billigare=)

That´s it! Något jag i princip aldrig använder, knappt när jag går ut heller, är ögonskuggor. Känner mig oftast obekväm och fel på något sätt, men det kanske beror på att jag inte är så bra på att applicera dessa.
Äger dock en hel del av dem, som aldrig blivit använda=(


The Outfit

image413image414
Tröja - Pooh
Jeans - H&M
Jacka - Zara
Lackstövletter - Skopunkten (fruktansvärt obekväma)
Osminkad är jag också

New Stuff

Nya tillskott i garderoben. En svart bustier som beställdes från Ellos underklädesavdelning för endast 79 riksdaler!! Något kort dock, så det blir till att använda den med plagg som har rätt så hög midja. Ska nog invigas på fredag då det vankas middag med arbetskollegerna.

Randiga linnet från Monki har jag FÅTT I PRESENT (eller försenad julklapp som hon väljer att kalla det) av min arbetskamrat, tillika vän, Mia. Det sitter bra, löst och ledigt, och kommer att vara perfekt när man får lite färg på kroppen=)

image411

image412

The Outfit

Skulle postat det här imorse, men blogg.se ville inte riktigt samarbeta. Tillbaka från jobbet och imorgon är jag ledig. Nice!
image410
Tee - Only
Kjol - H&M
Kängor - Skopunkten
Smycken - olika

Plysch

Jag vill ha ett plagg i plysch! Helst en kjol, men skulle någon envisas med att skänka mig nedanstående skulle jag nog inte bli alltför arg=) Plagget i plysch vill jag ha nu. Helst igår förresten.

image408
Luella

The Outfit

Jobb jobb, sista veckan och på söndag bär det av tillbaka till Örebro, då har jag varit borta i över 1 månad. Tiden går fort!
image406image407
Tröja - H&M organic
Jeansväst - Second hand
Strumpbyxor - ?
Raggsockar - ÖB
Skor - Converse
Väska - Second hand

Lila

Jag har fått lila hår! Så går det när man missbrukar silvervätska!

image405

Love´em

Visst är dem fina, mina senaste....?=)

image404

The Outfit

Idag har jag jobbat, ovanligt..not! Nu, däremot, ska jag gå till shell och häma mina nya Vagabond skor. Hej jag heter Sanja och  jag är skoman! Well, nåt beroende får man väl lova att ha. Visar upp skorna sen eller imorgon, men de flesta har säkert sett dem redan! Snygga och omtalade! Later!



image403
Tee - V vintage
Jeansshort - gamla avklippta
Kavaj - Second hand
Skor - Zara
Smycken - Blandat

The Outfit

Som sagt, det är lite stressigt och oroligt just nu.

image399 image400
Tee - Velour
Jeans - Sass & Bide
Skor - Skopunkten
Halsduk - Åhlens

The Outfit

Hann inte blogga in en outfitbild imorse. Det är lite mycket nu. Jobbet, sökandet efter ett "riktigt jobb" då jag i princip är klar med skolan (nästan, men inte helt och hållet), och sen även hinna med att söka en deltidskurs, då jag vill göra något medans jag söker jobb och naturligtvis jobbar extra. Lite virrigt, men men. Det lugnar nog ner sig om en vecka eller två. Hoppas jag!

image398

Tee - ? herr t-shirt
Väst - Lécole National
Tights - MQ
Fuskpälsmössa - H&M herr
Gummistövlar - Viking

P.s Är medveten om att det nästan inte går att se vissa detaljer på outfitbilderna, men har dessvärre inte kunnat hitta en bättre plats att ta foton på här hos föräldrarna. Ska ta tag i saken när jag är tillbaka i Örebro.

The Outfit

Nu är  det jobb. Senare ikväll, eller snarare natt, kommer mina föräldrar hem. Ska bli kul! Ha en bra veckostart!

image397
Linne - Gina Tricot
Leggings - Gina Tricot
Kofta - The Stray Boys
Halsduk - H&M trend
Boots - Wedins

The Outfit

Godmorgon godmorgon, vaknar av att det ligger säkert 15 cm snö på marken. Ser kallt, men mysigt ut. Nu blir det promenad till jobbet, burr. Är medveten om att bloggen endast består av outfitbilder och så får det nästan förbli tills jag är hemma i Örebro igen. I skrivande stund har jag inte bestämt mig om jag åker på söndag, den 13de eller söndagen därpå. Vill ju ha pengar...=) När jag väl kommer tillbaka, ska jag ta tag i bloggen och ruska om den lite=) Nu brått! Ha en bra dag!

image396
Skjorta - Ralph Lauren, second hand
Tights - (nya) MQ
Knästrumpor - ?
Kängor - Skopunkten
Till detta blir det kofta, jacka, mössa, halsduk och vantar!

S&S

Min första lediga dag på ett tag från allt vad kläder heter, nåja, från mer än det uppenbara naturligtvis... och vad gör jag då? Jo, jag besöker klädbutiker. Kom hem i alla fall med en body från Gina Tricot, som jag har letat efter i flera veckor och som tydligen varit slutsåld. Ett par tights, lite glansiga sådär, från MQ fick även dem göra mig sällskap hem.
Joo, jag kom på att jag glömt visa upp mina FYND till skor som anlände från skopunkten häromdagen. Älskar verkligen dessa snörkängor och jag älskar priset ännu mer!
Imorgon blir det sovmorgon. Äntligen!

image395



The Outfit

Ledig idag! Precis hemkommen från frisören och en tusenlapp fattigare, har slingat utväxten. Herregud att det ska kosta så mycket för så lite! Hinner inte fota dagens outfit nu, men lägger in en från nyårsafton, ingen extravagant sådan, skulle ju bara på middag och sen jobba dagen efter. Ska iväg med lillebror nu. Later!

image393
Linne - Gina tricot (långt och gammalt)
Kjol - H&M
Nitbälte - H&M barn
Skor - Din Sko
Kuvertväska - gammal från ASOS
En blandning smycken och en fuskpäls på det!

The Outfit

Jobb. Dock är jag ledig imorgon och på lördag. Helt underbart! Dessutom frisörbesök på fredag morgon, min utväxt är inte vacker, milt sagt=) Ha en bra dag!
image392
Shortsdress - H&M
Skärp - Gammalt, tror från H&M
Boots - wedins

Rea

Min söta vän Kristin tipsade mig om att www.thestrayboys.se har börjat sin rea, hela 50% sådan dessutom. Dessa tre är mina favoriter, dock blir det ingen beställning för min del, mycket annat som ska prioriteras=(
Önskar däremot alla andra trevlig shopping=)
image389
image390
image391

The Outfit

Jobb.
image387image388
Skjorta - H&M herr
Kavaj - Second hand
Jeans - Wrangler
Skor - Skopunkten
Rock - H&M
Halsduk - Åhlens

Promises

Det här är nog sista gången jag tänker jobba under nyårshelgen! Tycker faktiskt att det är skönt att allt är över. Jul, nyår och allt vad dessa innebär. Saknar mama och pappa också, haha, jag låter som en barnunge. De är utomlands och roar sig, men kommer hem nästa vecka!
Ska bli skönt att komma tillbaka till vardagen. Åker dock inte tillbaka till min "riktiga" vardag i Örebro förrän den 13de men ändå=)
Till något helt annat, har lovat mig själv att jag ska ta tag i två saker jag velat göra länge. Hårförlängning (inte en tacky en, utan en lagom) och tatuering, och helst i den ordningen. Har vetat exakt vad jag vill tatuera (på handleden) i över ett år, men inte tagit tag i det, men snart så=)
Hårförlängningen komen nog att ske inom de närmsta veckorna, har hittat ett billigt och, förhoppningsvis ok, ställe i Göteborg!
Ja, det var väl det! Later!

The Outfit

Jobb nu. Ganska lungt ändå för det blev inte så sent inatt. Var i säng redan vid 2-tiden. Bra där=)Ha en bra första dag på det nya året!



image386
Tee (under) - Tiger of Sweden
Wrapkofta - H&M
Jeans - Acne
Skor - Converse
Och en hel del torrschampo=)

RSS 2.0