Men oj

Nä men hej. Drygt 3 veckor sen jag skrev sist. Det börjar ta sig=) Nåja, en snabb uppdatering.
Åkte till västkusten och jobbade ganska intensivt i 3 veckor. Visste inte om jag skulle åka till Juggeland i sommar eller inte. Nostalgin och rötterna var för starka och i ett svagt ögonblick, efter ett 13 timmars pass på jobbet, bokade jag biljetten.

I lördags kom jag tillbaka till Örebro och sen dess har jag egentligen bara försökt göra det som inte har gjorts här hemma på 3 veckor. Utöver det har jag packat. Det förhåller sig nämligen så att jag åker imorgon!

Med tanke på att den här bloggen handlar mest om ytligheter bör väl även en och annan sådan nämnas. I butiker har jag hunnit gå i hela 3 dagar på drygt 3 veckor. Samma dag som jag åkte till västkusten och de senaste två. Lite shopping har det blivit, men har varit tvungen att hålla hårt i plånboken, nåja försöka iaf, pga resan.
Köpte en jättesöt batwomen tee på Cubus idag, 99 pix. Hur söt som helst. Ett par klänningar, nåt linne, kjol mm har även ackompanjerat min garderob.
Förhoppningsvis kommer dessa inköp kunna skådas på outfitbilder de närmaste ? veckorna. Ska nämligen ta med mig datorn till Juggeland, men hur det är med uppkoppling där nere, det har jag ingen aning om. Det hade ju varit lite kl med en juggeblogg, inte sant?! Hoppas på det bästa.
Nu ska jag fixa iordning det sista, för tidigt imorogn bitti är det bil till arlanda som gäller för mig.

P.s Anledningen till att det står ? antal veckor ovan, är att jag inte har bokat någon hembiljett än...

En liten outfitbild, för sisådär 2 veckor sedan.


RSS 2.0