Bästkusten

Ja, det är där jag befinner mig sedan i fredags. På vägen hit blev det ett stopp i sköna Göteborg. Där shoppades det lite, kan fota och slänga upp här på onsdag. Det är nämligen då jag är ledig näst.
Jag kommer att jobba lite, vet fortfarande inte exakt hur mycket. Den här veckan i alla fall och sen lite då och då...kanske...
Sommarplanerna är verkligen i gungning, vet inte hur det kommer att sluta. Två alternativ återstår och jag hoppas innerligt på det ena...
Såhär såg jag i alla fall ut nån dag i veckan, för den intresserade=)


Tee/klänning Cheap Monday, Leggings MQ, Jeansjacka+Väska second hand, Skor Go Jane

Måndag

Jag är nog ingen riktig bloggare faktiskt, det är nog inte riktigt min grej. Disciplinaspekten sätter så att säga käppar i hjulet...Dock kommer jag nog att blogga när jag hinner och har lust ändå!
Har i alla fall haft en fullkomligt underbar helg. Bestått mest av sol,riktigt bra vänner och utgång!
Nu ska jag ner till stan, den har inte besökts på ett tag. Later!

Ber om uräkt för det avskavda nagellacket=)
Titta på porträttbilden, vilket fint ljus det blir när man tar kortet framför fönstret!

T-shirt/klänning - Gina Tricot
Skärp - Second hand
Sandaler - Köpta i Dubrovnik

Go Jane

Dessa nedan blev mina i veckan. Vet att det är många som undrar hur mycket tullen m.m går på. Notan på dessa fyra inklusive frakt, skatt och postavgifter gick på dryga 1000 lappen. Totalt överkomligt!
De två första är riktigt höga. Jag brukar inte ha svårt för höga klackar, ju högre desto snyggare brukar jag resonera, men höga och stilletklack blir lite svajigt, men det ska nog gå bra=)
Ballerinaskorna önskar jag att jag hade köpt fler färger av. Mjukare och skönare har jag nog aldrig ägt!
Dock märker man verkligen att det är budgetskor, särskilt på de högklckade. Bl.a. är sömmarna sneda, olika mängd hål för spännena, en foten är lite större än den andra m.m. Men fina är dem!


Marknad

Hola! Idag har jag trotsat febern och förkylning och spenderat några timmar i staden. Det är nämligen marknadsafton. I klädväg är det oftast skräp som reas ut av diverse butiker, men idag lyckas det jag, enligt mitt tycke, hitta en del fint. Och till vilka pangpriser sen! Köpte jeansshorts, espadriller, klänning, tröja och en blus/väst/linneaktig sak för under 200 kronor! Jag är nöjd. Bildbevis kommer senare.
Premiärinvigde min hatt som inhandlades för massa veckor sedan. Trodde nästan inte jag skulle våga...

image730

image731
Linne Custommade, Jeans Wrangler. Hatt Glitter och Sandaler Go Jane.

Skit

Som nämnt är jag ju sjuk, men tänkte ändå att jag skulle gå på Modetteeventet som de har tillsammans med Vero moda. Gjorde mig iordning förut, men var tsnabbt tvungen att inse att det inte går. Svettas som en gris samtidigt som jag har frossa. Ingen bra kombo så att säga. Nu får jag snällt ligga här i sängen resten av kvällen. Skit! Jag är inte så bra på att vara sjuk, kan verkligen inte ta det lugnt...
Imorgon är det dessutom marknadsafton här i Örebro och jag tänker verkligen inte sitta inne hela dagen!

Då kör vi!

Då var jag tillbaka i Örebro. Dock sjuk=( Åkte tåg i fem timmar med 39 graders feber. Inte ok! Tacka gud för ipren. Vet inte riktigt vad som har utplånat mitt immunförsvar, men från att i princip aldrig vara sjuk till att bli det två gånger på 3 månader är liksom inte ok.
Här är i alla fall den blommiga klänningen, stor del av den iaf,  från Zara som jag köpte innan jag åkte till västkusten. Invigde den i lördags då det vankades utgång, ljuvlig är den.
Fick dessutom min skobeställning från GoJane idag också. Rätt så nöjd blev jag. Tullen var inte alltför farlig heller. Visar självklart imorgon. Nu till näsdukarna. Later!

image729

RSS 2.0